Clubul PASIONAȚILOR

În calitate de membru în „Clubul Pasionaților”, veți beneficia de avantajele unui sistem de recompensare a loialităţii dumneavoastră, după cum urmează:


- pentru cumpărături cumulate în valoare de cel putin 2.500 lei (inclusiv TVA), se va acorda un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei cu TVA inclusă.


- la calculul cumulativ al valorii cumpărăturilor, vor fi exceptate produsele care la data cumpărării se găseau în revistele de reclamă Selgros, țigaretele, tutunul și produsele din tutun.


- voucherul îl veți putea primi pe adresa de e-mail introdusă în sistem odată cu emiterea legitimației, cu condiția ca adresa să vă aparțină în continuare, să fie valabilă și să existe acceptul de utilizare a adresei pentru comunicările făcute de către Selgros.


- voucherul primit este valabil în toate magazinele Selgros și trebuie utilizat în decursul unui an de zile de la data primirii înștiințării prin e-mail.


Calculul vânzărilor realizate se face zilnic și se ia în considerare cifra de afaceri cu TVA, realizată în toată rețeaua de magazine Selgros.


Valoarea voucherului se va regăsi sub formă de disponibil în contul clientului, a doua zi după data primirii informării prin e-mail, putând fi folosită pentru achitarea facturilor viitoare. Disponibilul nu poate fi transferat sau cumulat cu alte vouchere eliberate pentru alte legitimații și nu poate fi transformat în bani. Diferența valorică a facturii va fi suportată de către client.


În continuare, în urma cumpărăturilor efectuate, de fiecare dată când se atinge valoarea de 2.500 lei cu TVA se generează automat un nou voucher.


Nu este necesar să se prezinte voucherul la casa de marcat.


În cazul în care clientul nu mai este de acord cu utilizarea de către Selgros a numărului său de telefon sau a adresei de e-mail, Selgros își rezervă dreptul de a-i retrage calitatea de membru în Clubul Pasionaților, începând cu prima zi lucrătoare după momentul dezabonării. Excluderea înseamnă atât pierderea eventualelor sume neconsumate la momentul respectiv cât și a altor beneficii acordate în considerarea calității de membru în „Clubul Pasionaților”.


Pentru a putea deveni membru în „Clubul Pasionaților”, este necesară întocmirea unei legitimații de client Selgros.

Birourile “Informații Clienți” din magazinele noastre vă stau la dispozitie cu detalii suplimentare.

CLIENT NOU

CLIENT EXISTENT

Daca ai mai cumparat de la noi, autentifica-te aici:


Nu iti stii parola? Primeste parola pe e-mail