Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Compania

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. 

 

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

 

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

 

Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

 

 

 

Fii in permanenta la curent cu noutatile si ofertele noastre prin retelele de socializare.

Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului TransGourmet, controlat astăzi integral de compania Coop Elveţia, Selgros deținând în prezent 91 de magazine, 43 în Germania, 17 în Polonia, 9 în Rusia şi 22 în România. TransGourmet acţionează în domeniul B2B-Foodservice în Germania, Elveţia, Franţa, Polonia, România, Rusia și Austria. 

 

Selgros a intrat pe piața româneasca în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Brașov, unde se află și sediul  administrației centrale. Rețeaua Selgros s-a extins apoi an de an.

Lucrăm pentru profitul zilnic al clienţilor noştri. Suntem partenerul de încredere al gastronomilor, comercianţilor şi micilor întreprinzători particulari, asigurând pentru aceştia cele mai bune servicii, un sortiment croit după nevoile lor, bazat pe competenţă în calitate şi prospeţime, disponibil în permanenţă la cele mai convenabile preţuri.

Este datoria și responsabilitatea noastră să ne implicăm în viața comunităților în care activăm, să contribuim la dezvoltarea și evoluția acestora, să susținem performanțele individuale sau de grup și să sprijinim proiectele de dezvoltare durabilă, precum și persoanele și grupurile defavorizate.

Echipa Selgros România are astăzi peste 4493 de membri, fiecare dintre ei la fel de important și de valoros pentru companie. Notorietatea și succesul Selgros se datorează calităților, abilităților și efortului conjugat al tuturor colegilor noştri, care şi-au însuşit principiile și valorile companiei și le transpun cu pragmatism în activitatea zilnică.

Eşti client nou? Vino în magazinul Selgros cel mai apropiat şi colegii noştri de la Informații Clienţi îţi vor emite Cardul de Pasionat.

 

Dacă deja eşti membru al Clubului Selgros, te poți transfera în Clubul Pasionaţilor! Trebuie să vii în magazin la Informații Clienţi și să îţi dai acceptul de utilizare a adresei de e-mail şi a numărului de telefon mobil, pentru diverse informații trimise de Selgros către tine. Vei primi apoi un Card de Pasionat.

 

Ca membru în „Clubul Pasionaților“, vei beneficia de următoarele avantaje:

 

- Primeşti vouchere de cumpărături pe adresa ta de e-mail*. Pentru cumpărături cumulate în valoare de cel puţin 2.500 lei (inclusiv TVA) vei beneficia de un voucher în valoare de 25 lei (inclusiv TVA). De fiecare dată când se atinge valoarea de 2.500 lei (cu TVA) se generează automat un nou voucher. **

 

- Primeşti prin e-mail ofertele speciale valabile doar pentru „Clubul Pasionaţilor”. Ofertele și diverse alte beneficii le vei afla exclusiv prin e-mail și sms.

 

Detalii suplimentare, la Informații Clienți în magazinele noastre, sau click aici.

 

* Nu este necesar să se prezinte voucherul la casa de marcat.

** Calculul valorii cumpărăturilor (cu TVA) se face zilnic și se ia în considerare valoarea din toată rețeaua de magazine Selgros. Vor fi exceptate produsele care la data respectivă se găseau în revistele Selgros, țigaretele, tutunul și produsele din tutun. Voucherele se vor regăsi sub formă de disponibil în contul clientului, a doua zi după data primirii informării prin e-mail.


Voucherele sunt valabile în toate magazinele Selgros și trebuie utilizate în decursul unui an de zile de la data primirii înștiințării prin e-mail.


În cazul în care clientul nu mai este de acord cu utilizarea de către Selgros a numărului său de telefon sau a adresei de e-mail și se dezabonează de la primirea ofertelor pentru Pasionați, Selgros își rezervă dreptul de a-i retrage calitatea de membru în Clubul Pasionaților, începând cu prima zi lucrătoare după momentul dezabonării. Excluderea înseamnă pierderea atât a eventualelor sume neconsumate la momentul respectiv, cât și a altor beneficii primite în calitatea de membru în „Clubul Pasionaților”, clientul redevenind membru al Clubului Selgros.


Pentru a vedea disponibilul în contul tău de client membru al Clubului Pasionaților, la prima logare vei completa mai jos câmpurile de la CREAZĂ CONT.

La Selgros, lupta cu risipa de hârtie începe la raft și se termină la casă

„Please print thoughtfully”, „Gândiți-vă la mediu înainte să imprimați acest mesaj” – ați văzut cu siguranță astfel de mesaje la finalul multor corespondențe purtate cu angajați ai companiilor. Nu puține sunt, de altfel, companiile și organizațiile a căror politică de responsabilitate socială include reducerea amprentei pe care un business o lasă asupra mediului înconjurător, inclusiv prin reducerea consumului de hârtie. Mesajul...

Selgros deschide la Bistrița prima sa unitate și al treilea magazin cu format nou al rețelei

Vineri, 15 septembrie, Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, inaugurează la Bistrița a treia sa unitate în format compact, după cele din Târgu Mureș și Alba Iulia, deschise în 2016. Clienții sunt așteptați în magazin cu o amplă sortimentație de mărfuri alimentare, specifică Selgros, precum și cu o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare. “Magazinul de la Bistrița este...