Magazinul Selgros de lângă tine
Fă-ţi legitimaţie de client Selgros legitimatie_selgros.png

Produse & Servicii

Selgros Cash&Carry deține 19 magazine în România.

 

Fiecare magazin pune la dispoziţia clienţilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafața de vânzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri pătrați. Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, parțial acoperite.

 

Sortimentul standard al magazinelor Selgros din România include un număr de circa 41.000 de produse alimentare și nealimentare. Cumpărăturile făcute la Selgros sunt ca o plimbare agreabilă, rapidă şi profitabilă, datorită organizării articolelor pe grupe de marfă şi dispunerii lor în raioane.
 

Serviciile de calitate sunt o caracteristică fundamentală a activităţii noastre.

Ele sunt adaptate necesităţilor fiecărui tip de client şi sunt actualizate permanent, pentru a răspunde cerinţelor specifice ale cumpărătorilor.

Selgros înseamnă CALITATE. Prin calitate, noi înţelegem nu numai calitatea produselor proprii sau ale furnizorilor noştri, ci tot ceea ce este important pentru clienţii noştri: competenţă, consiliere, politeţe, prospeţime, competitivitate în preţuri şi sortiment, siguranţă.

Selgros este furnizorul principal al mai multor companii specializate în servicii de aprovizionare și livrare la domiciliu. Aceste companii dețin magazine online. Pe baza comenzii dumneavoastră, partenerii Selgros livrează produsele comandate la adresa indicată de clienți.

Serviciul de comenzi online permite lansarea unor precomenzi, care sunt prelucrate şi pregătite de către angajaţii Selgros până la sosirea clienţilor la magazin. Acest serviciu este disponibil numai pentru anumiți clienți, în condiții contractuale stricte, stabilite de comun acord.