Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Clubul PROFESIONIȘTILOR

Clienții cu activitate în sectoarele de hotelărie, restaurație, catering sau revânzătorii, care se aprovizionează de la Selgros și înregistrează cifre de afaceri semnificative pot deveni membri ai Clubului Profesioniștilor.Ca posesor al cardului CLUBUL PROFESIONIȘTILOR beneficiaţi de următoarele avantaje:

 

REDUCERI:
- 5% la sortimentul de  carne şi peşte proaspăt şi la sortimentul de legume-fructe - discountul se aplică direct pe factură, în afara articolelor in reclamă.

 

Reducerile sunt valabile in perioada 01.02.2016 - 31.01.2017 şi nu se cumulează cu alte avantaje.

 

BONUSURI:
Pentru cumpărături efectuate în perioada sus menţionată, cu valoare lunară cuprinsă între:
- 5.000 lei şi 9.999 lei beneficiaţi de un bonus de 2,5 %
- 10.000 lei şi 14.999 lei beneficiaţi de un bonus de 3 %
- 15.000 lei şi 19.999 lei beneficiaţi de un bonus de 3,5 %
- peste 20.000 lei beneficiaţi de un bonus de 4 %

 


Bonusul se calculeaza lunar si se acorda sub forma de disponibil în cont, clientilor care nu au obligatii restante fata de Selgros si nu se cumuleaza cu alte avantaje.
Pentru încadrarea în treptele de mai sus se ia în considerare cifra de afaceri fara TVA realizata în toata reteaua Selgros, cu exceptia produselor din reclama, a produselor din tutun, a ambalajelor returnabile, a articolelor pentru care s-a acordat un pret preferential, a grupelor de marfuri pentru care se acorda discounturile mentionate mai sus, precum si a cumparaturilor pentru care s-a emis o factura de retur.

 

ALTE AVANTAJE:

- Discount-uri şi bonusuri speciale adaptate nevoilor afacerii dumneavoastră. 
- Oferte exclusive: Reduceri de week-end valabile numai pentru membrii Clubul Profesioniștilor
- Parcare clienţi TOP: Beneficiaţi gratuit de acces în parcarea acoperită pentru clienţi TOP.
- Pregătirea comenzilor mari - ECONOMISIŢI TIMP: Pentru comenzile mari transmise pe fax vă pregătim marfa gata de ridicare.
- Cafea gratuită: Cu cardul dumneavoastră Clubul Profesioniștilor puteţi servi gratuit o cafea la "Pauza Mică".
- Legătură directă cu personalul de conducere din magazin: Directorul de magazin, şefii de departament şi şeful departamentului Relaţii cu Clienţii vă stau cu plăcere la dispoziţie, personal sau telefonic.
- Telemarketing Call-Center: Prin intermediul Call-Center, sunteţi informat telefonic despre acţiunile speciale ale magazinului, cum ar fi: oferte speciale, promoţii, sortimente, preţuri şi evenimente.
- Distribuirea cu prioritate a pliantelor promoţionale: Consilierii departamentului Relaţii cu Clienţii vă vor înmâna personal cu o săptămană în avans viitorul set de pliante promoţionale.

 

CATALOGUL DE COMENZI GASTRO

 

Pentru clienții noștri din sectorul HORECA avem o ofertă diversificată de produse profesionale dedicate acestui domeniu și dotării spațiilor de birouri. Produsele sunt disponibile pe bază de comandă, pe bazacatalogului GASTRO.

 

Catalogul GASTRO cuprinde echipamente de pregătire a mâncării, ustensile de bucătarie, dotări pentru servire în restaurant, echipamente de frigotehnică, textile pentru hotel, restaurant și protecția muncii, mobilier pentru restaurant și birou, dotări pentru grădină și terasă, articole tehnice, electrice, sanitare și echipamente de sport și fitness, echipamente și consumabile profesionale pentru curățenie.

 

 

Pentru a afla cotațiile de preț ale produselor de care sunteți interesați, luați legătura cu departamentul Relații cu Clienții al magazinului Selgros de la care vă aprovizionați și comunicați numărul de articol, format din 8 cifre, din dreptul produsului respectiv.