Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Arena Bucătarilor Selgros 2014 şi-a desemnat câştigătorii!

·        Marele Câştigător este Chef Daniel Buzea din Braşov

 

Selgros Cash&Carry România a desemnat câştigătorii celei de-a şasea ediţii Arena Bucătarilor 2014. În cadrul unui eveniment public organizat în Piaţa George Enescu din Bucureşti, cei 10 bucătari profesionişti selectaţi în etapele preliminare au făcut dovada maiestriei culinare preparând în concurs un antreu, fel principal şi desert.

 

Câştigătorii Arena Bucătarilor Selgros 2014:

Locul 1 Chef Daniel Buzea – Coresi Business Lunch Braşov

Locul 2 Chef George Crăciun – Grand’Or Deluxe Oradea

Locul 3 Chef Ciprian Sotoc – Ramada, Oradea

 

Chef Daniel Buzea a fost recompensat şi cu premiul special Selgros România, ce costă în antrenamente personale şi participarea la concursul internaţional Les Chefs en Or, din Paris, în luna noiembrie 2014. Iar premiul special al publicului a fost câştigat de Gabriel Cupşa, Anthimos, Baile Felix.  

 

 „De şase ani susţinem peformanţa în gastronomie şi arta culinară recunoscând prin Arena Bucătarilor priceperea şi tehnica celor mai buni bucătari din România. Şi anul acesta competiţia a reunit în Bucureşti cei mai buni 10 finalişti aleşi în urma etapelor preliminare şi un juriu de mare clasă condus de Chef Cezar Munteanu.” – a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros România.

 

„Şi anul acesta Arena Bucătarilor a reunit cei mai buni bucătari din România. Câştigătorul, Chef Daniel Buzea ne-a impresionat cu tehnica folosită la pregătirea preparatelor din concurs şi la modul în care a respectat regulamentul din concurs, dând în acelaşi timp dovadă de creativitate în farfurie” - a declarat Chef Cezar Munteanu, Chef Rotisseur du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Preşedinte Juriu Arena Bucătarilor.

 

Juriul, condus de Chef Cezar Munteanu, Chef Rotisseur du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy i-a evaluat pe cei 10 finalişti din Arenă în funcţie de creativitatea preparatelor, prezentarea în farfurie, respectarea practicilor de lucru, dar şi după gust şi aspect. Din juriu au făcut parte: Ioan Florescu – Maestru în Arta Culinară, Chef Giovanni Piseli, Chef Bruno Keist – Maestru în Arta Culinară, din Elveţia, Chef Adrian Pop - Maestru în Arta Culinară..

 
 
 
Despre Selgros Cash&Carry România


Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania şi Transgourmet Franţa. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 6,8 mld. Euro.