Inchide

Dacă foloseşti aplicaţia Selgros, te răsplătim cu o reducere de 50% la gama Tefal G6 Robusto. Descoperă aceste vase de gătit special concepute pentru sesiunele intense de gătit, indiferent dacă foloseşti plita clasică sau cuptorul. Toată gama este compatibilă cu mașina de spălat vase.

 

Confecționate din aluminiu rezistent, vasele de gătit din gama Robusto dispun de o formă adâncă, cu pereți și bază groase ce-ți vor permite să le folosești și în cuptor.

Învelișul antiaderent consolidat cu particule de titan oferă o preparare perfectă a rețetelor tale favorite, precum și curățare ușoară.

Mânerul din bakelit este integrat în întregime în corpul tigăii, fără a exista riscul să se rupă sau slăbi, în timp ce funcțiile inteligente, precum marginea pentru turnare și indicatorul de temperatură Thermo-Signal™, oferă un plus de confort în utilizare.

Perioada promoţiei: 30.09 - 31.12.2022, în toate magazinele Selgros, în limita stocului disponibil, pentru clienţii utilizatori ai aplicaţiei Selgros. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

 

Dacă nu ai încă aplicația Selgros, o poți descarca gratuit de aici:

➡️ Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.selgros

➡️ IOS:

https://apps.apple.com/ro/app/selgros/id1276509382

Tefal Robusto