Inchide

Două zile cu mașini cochete, oameni frumoși și pasionați, vreme splendidă și multă voie bună: pe 6 și 7 august 2022, mașinile de epocă au părăsit garajele pentru raliul Wine and Classics by ZASS, ediția a II-a. Evenimentul a fost organizat de Classic Car Club Mureș împreună cu Retromobil Club România, iar Selgros Cash & Carry a fost unul dintre sponsorii principali ai evenimentului.

 

Startul s-a dat sâmbătă, în parcarea magazinului Selgros București Băneasa, unde oamenii au putut să admire frumusețea și eleganța mașinilor istorice. Mai apoi, participanții au pornit pe Drumul Vinului, un traseu de cca. 380 de km, pe ruta București - Ploiești - Urlați - Mizil - Buzău. La finalul raliului participanții au fost premiați în cadrul mai multor secțiuni de concurs.

 

Wine and Classics by ZASS este etapa a IV-a din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice organizat de Retromobil Club România.

 

Classic Car Club este un club fondat în 2010 în Târgu Mureș. Organizează anual mai multe raliuri de regularitate și evenimente destinate mașinilor și pasionaților de mașini de epocă. Printre acestea se numără evenimente precum: Castel Rally by EHRLE, Wine and Classics by ZASS, rally60 - youngtimer rally.