Inchide
 
 
 

Ingrediente

1 buc. ananas
100 g zmeură
1 baton de ciocolată
1 limetă
20 g mentă
200 g îngheațată

Mod de preparare

Se taie fâșii subțiri castraveții și morcovii, iar ridichile rondele. Un mango și 2 ardei iuți se taie grosier iar știuleții de pormb se taie in jumătate. Se amestecă totul cu mugurii de praz.

 

Se înjumătățește ananasul, se scoate pulpa și se taie în cuburi. Se toacă menta și se rade jumătate din batonul de ciocolată, iar cealaltă jumătate de ciocolată se taie în bucăți mici.

 

Se amestecă cuburile de ananas cu 4 linguri de înghețată, mentă, bucățile de ciocolată și sucul de limetă. Se amestecă totul până se omogenizează și se folosește pentru a umple jumătățile de ananas scobite. Se servește cu zmeură și ciocolată rasă.