Masterclasses by Selgros
Suntem pe deplin dedicați gastronomiei și de aceea venim periodic în întâmpinarea pasiunii pentru gătit cu proiecte care să te inspire. Sesiunile de Masterclass, susținute de chefi renumiți, îți dezvăluie secretele care stau la baza preparatelor memorabile din restaurantele de fine dining.
Galerie video
Descoperă tehnici moderne de gătire, folosirea corectă a ingredientelor și a
proceselor de pregătire, cât și moduri de prezentare a preparatelor pe farfurie.
Tehnici de flambare: cum prepari creveti flambati si banane flambate
Cordon bleu: Reteta originală cu cotlet de porc
Rețetă de scoici Saint Jacques la tigaie, un deliciu culinar
Caracatiță la tigaie: rețetă delicioasă cu tentacule prefierte
Tartar de somon | Ce este și cum îl pregătești
Găluște cu prune | Cum se fac, în 3 pași
Cea mai fragedă carne de vită: cum se gătește?
Vită Stroganoff (Beef Stroganoff): rețetă simplă de vită cu sos
Cum se gătește carnea de vită corect? Prepararea cărnii de vită în doar 1 minut
Supă cremă cu ciuperci: rețetă simplă, delicioasă și rapidă
Uită de clasica salată de boeuf - iată o rețetă diferită și atractivă!
Reteta rapidă de maioneză la blender (de post) | în doar 1 minut!
Cum se face maioneza de casă? Rețeta pas cu pas&ingrediente
Crap la cuptor umplut, cu lămâie și usturoi
Cozonac fără frământare, rapid și simplu. Rețetă în 5 pași
Sarmale în foi de varză roșie. Gata în 90 de minute!
Rață cu sos de portocale la cuptor. Rețetă simplă în 3 pași
Reducție de sos de portocale pentru rață | în doar 2 minute!
Vită Wellington: rețeta de mușchi de vită (Beef Wellington)
Tartă cu mere gata în 60 de minute: rețetă simplă, savuroasă
Cum se fac tortellini ? Rețetă delicioasă cu fructe de mare
Ceapă murată, ciuperci murate și pere | Murături asortate
Pizza de casă - Rețeta napoletana | Aluat ușor de făcut!
Rețeta de găluște cu prune (GOMBOTI) | Cum se fac, în 3 pași
3 idei de salate de vară gustoase: tabouleh, fattoush, mixtă
Risotto cu fructe de mare - Rețetă de te lingi pe degete!
Chifteluțe suedeze cu piure și dulceață | Rețetă rapidă, în 4 pasi
Dovlecei cu brânză la cuptor: Rețetă delicioasă
Rețete SOUS VIDE - Timp de gătire și 5 motive să ai un aparat de vidat
Paste umplute (ravioli) - Rețetă delicioasă făcută acasă!
Prepara și tu eclere! Ponturi pentru creme și coji de eclere
Orez prăjit cu creveti și legume - Cum îl prepari rapid, în 4 pași
Aperitive de Paști: 4 rețete pentru masa festivă
Paste cu ton preparate în casă – Încearcă o rețetă altfel, în 4 pași
Rețetă de tort diplomat cu fructe și blat de pișcoturi | Super arătos!
Rețetă de quiche cu spanac și somon • Super-ușor de gătit!
Cheesecake fără coacere cu mascarpone & Oreo: rețetă simplă, la rece!
Friptură de vită la cuptor - 5 trucuri pentru a obține o carne fragedă
Ciorbă de văcuță cu legume – 4 ponturi pentru rețeta ardelenească
File de lavrac cu gulie, cu chef Cristian Dumitru
Masterclass cu Chef Cristian Dumitru - Lavrac în crustă cu roșii cherry confiate
Cotlet de porc fraged la cuptor, cu piure de cartofi | Rețetă ușoară
Tochitură de porc delicioasă: rețetă în 4 pași, cu mămăligă și cârnați
Rețeta cireșe flambate „Cherries Jubilee“
Trufe de tiramisu cu chef Alin Barabancea
Marsala Cuccina și Marsala Sweet, cu Sergiu Nedelea
Piept de porc gătit la cuptor cu sos Marsala și salată Capriciosa
Saramură de crap la grătar - Rețetă delicioasă, cu 4 ponturi
Somon la cuptor, cu legume | Ponturi pentru preparare rapidă
Mușchi de vită cu trufe acompaniat de gutui în sos de zmeură, cu lady chef Cornelia Ghișoi
Piept de pui cu trufe în mantie de semințe, cu lady chef Cornelia Ghișoi
Doradă cu spanac în lapte de cocos, cu chef Cristian Dumitru
Doradă prăjita la tigaie cu puțin ulei | Rețetă de pește crocant, cu chef Cristian Dumitru
Ratatouille la cuptor din legume, gata în 6 pași simpli | Rețetă franțuzească