Acasă Blog culinar
banner-blog1.jpg
1600x580-banner-blog3.jpg

Bine ai venit în lumea noastră, a pasionaților de bunătățuri! Aici vei descoperi, alături de experții noștri în gastronomie și nutriție, că preparatele cu adevărat gustoase sunt cele care sunt și nutritive în același timp. Împreună aflăm cum să mâncăm bun, dar și bine.

Region Mobile Filters

Region Content

Region Bottom

Mai multe de la creatorii noștri de conținut

Mihaela Ruxanda.jpeg

Pastry Chef Mihaela Ruxanda

Pastry Chef Mihaela Ruxanda

Vezi detalii
Chef Cristian Dumitru.jpg

Chef Cristian Dumitru

Chef Cristian Dumitru

Vezi detalii
Radu Darie

Chef Radu Darie

Chef Radu Darie

Vezi detalii
lauraeremiafounderloca

Chef Laura Eremia

Chef Laura Eremia

Vezi detalii
Bogdan-Cozma

Chef Bogdan Cozma

Chef Bogdan Cozma

Vezi detalii
Alin-Vadean.

Chef Alin Vădean

Chef Alin Vădean

Vezi detalii
Chef-Raul-Vidican

Chef Raul Vidican

Chef Raul Vidican

Vezi detalii
teo_dinescu

Teo Dinescu

Teo Dinescu

Vezi detalii

Caută în categorii

Briose cu brânză și ton

Biftec tartar

Un tartar adevărat este format din carne roșie tocată cu cuțitul, asezonată cu muștar, capere, ulei sau maioneză, anșoa, pătrunjel, suc de lămâie, sos Worcestershire și/sau sos Tabasco. 

Vezi detalii
ciabatta original

Ciabatta

Painea ciabatta este perfectă pentru aperitive, sandvișuri și bruschette. Descoperă secretele preparării ciabatta, o specialitate italienească delicioasă.

Vezi detalii
fructe-de-mare

Rețete cu fructe de mare: învață să alegi și să gătești fructele de mare

Specifice oceanelor și mărilor, fructele de mare sunt o delicatesă, în lumea gastronomică.

Vezi detalii
banana-bread

Banana bread

Un chec pufos cu banane este mereu o alegere inspirată pentru un desert delicios sau un mic-dejun spontan cu care să îți impresionezi familia.

Vezi detalii
tarta-cu-ciocolata-caramel-capsune

Rețete de tarte: învață să faci tarte perfecte

Aparenta banală tartă, cu baza ei clasică, poate susține posibilități infinite de umplutură sărată sau dulce și poate fi servită ca aperitiv sau chiar la desert. 

Vezi detalii
choux-a-la-creme-banner

Choux à la crème

Clasice, atemporale, nelipsite din cofetăriile și casele noastre, aceste gogoșele numite choux à la crème ne surprind de fiecare dată papilele gustative. Umplute cu cremă de vanilie, frișcă, ciocolată sau fistic, sunt mereu delicioase.

Vezi detalii
cartofi-copti

Cartofi copți

Cartofii copți sunt un preparat reconfortant și delicios. Alături de o salată verde și un sos proaspăt sunt o alegere potrivită pentru un prânz în familie în zilele călduroase de vară. 

Vezi detalii
caracatita la tigaie

Caracatiță la tigaie

 În acest articol, vorbim despre secrete de preparare a caracatiței perfecte și despre câteva rețete simple și delicioase de caracatiță la tigaie.

Vezi detalii
tort-padurea-neagra-selgros

Tort Pădurea Neagră - Black Forest

Tortul Pădurea Neagră este o rețetă festivă deosebită, perfectă pentru a-ți impresiona musafirii. Descoperă puțină istorie despre tortul Pădurea Neagră, câteva alternative la fel de gustoase, dar și sfaturi de pregătire și servire. 

Vezi detalii
coaste-de-porc

Rețete cu carne de porc: învață să alegi și să gătești carnea de porc

De la fripturile suculente din pulpă de porc la cuptor, la rețete de ceafă de porc la grătar, carnea de porc se adaptează la gusturile tuturor.

Vezi detalii
french-toast-cu-banane

Pain perdue

Pain perdue, french toast sau frigănele, aceste delicioase felii de pâine înmuiate în lapte, acoperite cu ou și prăjite, constituie unul dintre cele mai iubite și versatile preparate din bucătăria internațională.

Vezi detalii