Inchide

Selgros Cash&Carry s-a implicat în sprijinirea cadrelor medicale și a angajaților MAI care s-au aflat în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2. Astfel, compania a demarat campania Din pasiune pentru OAMENI, acțiune ce a implicat oferirea unui număr de peste 25.000 de porții de mâncare caldă pe lună. Aceste porții au plecat către spitale și instituții MAI din București, Craiova, Timișoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Suceava și Brașov - oraș în care suportul companiei s-a îndreptat și către un centru de susținere și ocrotire a persoanelor fără adăpost. Meniurile zilnice au fost pregătite cu multă recunoștință și pasiune, în condiții depline de siguranță, de bucătarii de la Selgros Bistro și Pauza Mică, două branduri proprii, amplasate în interiorul magazinelor Selgros.

"Avem toată aprecierea pentru OAMENII din prima linie, care au un rol crucial în definirea unui viitor mai sigur. Rămânem alături de comunitate, cu convingerea că, în această perioadă excepțională, fiecare efort contează și orice gest de solidaritate poate face diferența", a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash&Carry România

În același spirit al solidarității, Selgros Cash&Carry România s-a numărat printre primele lanțuri de magazine care s-au alăturat inițiativei civice "Cumpărături la ușa ta", o acțiune care a constat în livrarea de pachete cu alimente de strictă necesitate la domiciliul persoanelor în vârstă sau cu mobilitate redusă, pentru ca mult mai mulți oameni să poată rămâne acasă, în siguranță.