Ingrediente
500 gr carne vițel fâșii
150 gr amidon de porumb
1 morcov
1 ceapă roșie
1 ardei verde
1 ardei roșu
100 ml suc de portocale
5 linguri sos de soia
1 lingură oțet de orez
200 ml ulei
10 gr semințe de susan albe
10 gr semințe de susan negru
2 linguri pudră de ghimbir
2 catei de usturoi/pudră
1 lingură ulei de susan
3 linguri zahăr brun
1 lingură sherry
Mod de preparare
Se amestecă ghimbirul ras cu usturoiul presat, se adaugă sucul de portocale, sosul de soia și oțetul. Apoi amestecați uleiul de susan, cu cele 3 linguri de zahăr și 2 linguri de amidon de porumb.
Se condimentează carnea tăiată fâșii cu sherry, 1 lingură de sos de soia și amidon de porumb și se prăjesc în ulei fierbinte.
În același ulei, se călește ceapa tocată, apoi morcovul tăiat felii și ardeii tăiați cuburi.
Legumele se săreză și se adaugă sosul si carnea. Se presară cu semințe de susan.