Inchide
 
 
 

Ingrediente

400 gr file de vită
1 lingură ulei de susan
1 lingură sos de soia
3 căței de usturoi
ulei
1 mango
25 gr arahide
1-2 fire menta
200 ml suc de lămâie
2 linguri sos de pește
1 lingură zahăr brun
2 chili verzi
3 castraveți mici
4 ridichi
5 mini știuleți porumb
2 sweet chili
2 morcovi
10 gr muguri de praz

Mod de preparare

Se taie fâșii subțiri castraveții și morcovii, iar ridichile rondele. Un mango și 2 ardei iuți se taie grosier iar știuleții de pormb se taie in jumătate. Se amestecă totul cu mugurii de praz.

 

Se dizolvă zahărul brun în uleiul de susan, sos de pește și suc de lămâie. Se toarnă sosul peste salată și se amestecă.

 

Se prăjesc chili tăiați într-o tigaie cu ulei încins și se rezervă. Apoi se prăjește carnea tăiată în fâșii în acest ulei aromat, se adaugă sosul de soia și se lasă la fiert.

 

Se servește cu salată și se decorează cu arahide tocate, ardeii iuți prăjiți și menta tocată.