Ingrediente
Mod de preparare
Dacă ai în mână un cocktail Forest storm, îți poți imagina deja o pădure de un verde luxuriant, aerul proaspăt cu tente pământii și parfumul fructelor de pădure sălbatice. Acestea sunt esențele acestui cocktail de vară propus de Robert Pascu.
Pentru a pregăti un cocktail fără alcool Forest storm, alege, pe cât posibil, fructe de pădure de sezon. Acestea vor avea o aromă deosebită și o textură pe măsură. Dacă îți dorești un aspect estetic special, poți folosi o combinație de zmeură, afine și mure. De asemenea, ajustează cantitatea de gem folosită pentru a se potrivi cu preferințele tale în materie de dulce.
Poți întregi acest cocktail de vară prin folosirea unor ingrediente suplimentare, precum:
- Frunzele proaspete de mentă - oferă o răcoare binevenită, care completează notele pământii ale fructelor de pădure;
- Ierburi aromatice - rozmarinul, cimbrul sau salvia verde se potrivesc de minune cu fructele de pădure;
- Apă carbogazoasă în loc de apă tonică, pentru un gust mai puțin amărui și ceva mai efervescent.
- Într-un pahar se adaugă fructele de pădure (zmeură, afine, coacăze roșii, mure, după preferințe), puțină dulceață de fructe de pădure, pentru aromă, și se pisează toate împreună.
- Se adaugă gheață și se toarnă pe deasupra apă tonică. Se poate decora cu câteva fructe de pădure pe o scobitoare din bambus.
E timpul să-ți impresionezi prietenii! Devino maestru în arta cocktail-urilor cu ingredientele noastre. Descoperă promoțiile Selgros!
Urmărește clipul de mai jos pentru mai multe rețete de cocktailuri fără alcool: