Acasă Blog Culinar Micile Vedete In Bucătărie Micile Vedete În Bucătărie
16.12.2022 minutes

Micile Vedete în Bucătărie

Micile Vedete în Bucătărie

Cu ce se potrivește cel mai bine un avocado?
De ce este sănătos să mâncăm mult pește?
Ce poți scoate mai bun din căpșunile astea frumoase?

La acestea și la multe alte întrebări răspunde din mai 2019, noua serie de emisiuni „Micile vedete în Bucătărie”, dedicată educației alimentare sănătoase în familie, fiind un program online și TV dezvoltat de Selgros Cash&Carry România împreună cu Școala de Televiziune și Film pentru Copii „Micile Vedete”.

 

În program, destinat deopotrivă copiilor și părinților acestora, chefi renumiți din România – Nico Lontraș, Ciprian Nicolescu, Alin Barabancea, Titi Merișan, Cristian Dumitru, Laurențiu Hairadin – gătesc preparate delicioase, sănătoase și ușoare, asistați de Daria, gazda programului, dar și de alți copii de la Școala „Micile Vedete”, care învață cum să facă primii pași printre cratițe, tocătoare și ingrediente proaspete și de calitate.

Micile-Vedete-1.png
Micile-Vedete-2.png
Micile-Vedete-3.png
Micile-vedete.jpg

Seria are 12 episoade, iar în fiecare episod se gătește câte o rețetă propusă de un maestru bucătar.

În timp ce bucătarul gătește și prezintă ingredientele, ajutat de Daria, experți în nutriție explică importanța asocierii corecte a ingredientelor folosite de maestrul bucătar și rolul acestora în alimentația sănătoasă a copiilor.

Cu acest program educativ și totodată distractiv pentru copii și părinți, Selgros își consolideze una dintre misiunile asumate – cea de a contribui la cultivarea spiritului unei alimentații sănătoase, condiție de bază în creșterea calității vieții pentru generațiile actuale și viitoare, în România. Decizia producerii acestui program a fost un rezultat al succesului campaniei noastre ‘Sănătatea Începe din Farfurie’, care ne-a ajutat să înțelegem câtă nevoie de educație alimentară există în societatea românească.

Episoadele seriei pot fi urmărite și online pe paginile dedicate „Micile Vedete în Bucătărie” de pe Facebook, Instagram și YouTube.