Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Cataloage viitoare

În cazul preluării spre republicare a revistelor de oferte Selgros de către un utilizator, acestea nu vor putea fi păstrate publice și nu pot fi stocate de terți decât pe o perioadă maximă de 60 de zile, iar aceste materiale nu vor fi folosite în niciun context de natură a dăuna imaginii, activității sau mărcilor Selgros. Prin urmare, este în mod expres interzisă modificarea, alterarea, prezentarea selectivă/trunchiată a revistelor de oferte Selgros sau însoțirea acestora de orice fel de descriere sau afirmație adițională în legătură cu ofertele, produsele, serviciile, magazinele sau activitatea Selgros cu excepția cazului în care acestea provin în mod direct de la Selgros; în caz contrar, utilizatorul va fi singur răspunzător față de Selgros și/sau față de orice alte persoane, pentru prejudiciile directe sau indirecte, de orice natură, suferite ca urmare a acestei încălcări. Selgros nu va răspunde pentru eventuale daune suferite de terți în urma consultării/utilizării descrierilor sau afirmațiilor publicate de alți utilizatori cu încălcarea prevederilor de mai sus.

**Ofertele cuprinse în cataloage sunt valabile în perioada indicată, în magazinele SELGROS specificate, în limita stocului existent. Accesul şi vânzarea se fac pe baza legitimației SELGROS, conform condiţiilor de bază ale SELGROS Cash&Carry.
ATENŢIE: La unele articole pot interveni modificări de preţ datorate unor aspecte neimputabile SELGROS. Informaţiile despre articole şi preţuri sunt prezentate sub rezerva greşelilor de tipar.
În cazul neconformităţii produsului achiziţionat, consumatorul are dreptul la repararea produsului, înlocuirea sau la restituirea contravalorii acestuia, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare la data cumpărării produsului.
Este posibilă achiziţionarea produselor în rate, prin colaborarea noastră cu Raiffeisen Bank. În magazinele SELGROS, plata se poate efectua în numerar sau cu card bancar Maestro, Mastercard, Visa şi Visa Electron. Preţurile sunt exprimate în lei şi includ TVA.
SELGROS CASH&CARRY SRL, Calea Bucureşti nr. 231, Braşov, CIF: RO11805367, Nr. R.C.: J08/464/2001, Capital social: 288272740 lei.**