Clubul PASIONAȚILOR

CU CARDUL DE PASIONAT AI NUMAI DE CÂȘTIGAT!


 

Eşti client nou? Vino în magazinul Selgros cel mai apropiat şi colegii noştri de la Informații Clienţi îţi vor emite Cardul de Pasionat.

 

Dacă deja eşti membru al Clubului Selgros, te poți transfera în Clubul Pasionaţilor! Trebuie să vii în magazin la Informații Clienţi și să îţi dai acceptul de utilizare a adresei de e-mail şi a numărului de telefon mobil, pentru diverse informații trimise de Selgros către tine. Vei primi apoi un Card de Pasionat.

 

Ca membru în „Clubul Pasionaților“, vei beneficia de următoarele avantaje:

 

- Primeşti vouchere de cumpărături pe adresa ta de e-mail*. Pentru cumpărături cumulate în valoare de cel puţin 2.500 lei (inclusiv TVA) vei beneficia de un voucher în valoare de 25 lei (inclusiv TVA). De fiecare dată când se atinge valoarea de 2.500 lei (cu TVA) se generează automat un nou voucher. **

 

- Primeşti prin e-mail ofertele speciale valabile doar pentru „Clubul Pasionaţilor”. Ofertele și diverse alte beneficii le vei afla exclusiv prin e-mail și sms.

 

Detalii suplimentare, la Informații Clienți în magazinele noastre, sau click aici.

 

* Nu este necesar să se prezinte voucherul la casa de marcat.

** Calculul valorii cumpărăturilor (cu TVA) se face zilnic și se ia în considerare valoarea din toată rețeaua de magazine Selgros. Vor fi exceptate produsele care la data respectivă se găseau în revistele Selgros, țigaretele, tutunul și produsele din tutun. Voucherele se vor regăsi sub formă de disponibil în contul clientului, a doua zi după data primirii informării prin e-mail.


Voucherele sunt valabile în toate magazinele Selgros și trebuie utilizate în decursul unui an de zile de la data primirii înștiințării prin e-mail.


În cazul în care clientul nu mai este de acord cu utilizarea de către Selgros a numărului său de telefon sau a adresei de e-mail și se dezabonează de la primirea ofertelor pentru Pasionați, Selgros își rezervă dreptul de a-i retrage calitatea de membru în Clubul Pasionaților, începând cu prima zi lucrătoare după momentul dezabonării. Excluderea înseamnă pierderea atât a eventualelor sume neconsumate la momentul respectiv, cât și a altor beneficii primite în calitatea de membru în „Clubul Pasionaților”, clientul redevenind membru al Clubului Selgros.

Crează cont

Cont existent

Dacă ai deja cont, autentifică-te aici


Nu îți știi parola? Primește parola pe e-mail