Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Compania

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. 

 

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

 

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

 

Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

 

 

 

Fii in permanenta la curent cu noutatile si ofertele noastre prin retelele de socializare.

Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului TransGourmet, controlat astăzi integral de compania Coop Elveţia, Selgros deținând în prezent 91 de magazine, 43 în Germania, 17 în Polonia, 9 în Rusia şi 22 în România. TransGourmet acţionează în domeniul B2B-Foodservice în Germania, Elveţia, Franţa, Polonia, România, Rusia și Austria. 

 

Selgros a intrat pe piața româneasca în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Brașov, unde se află și sediul  administrației centrale. Rețeaua Selgros s-a extins apoi an de an.

Lucrăm pentru profitul zilnic al clienţilor noştri. Suntem partenerul de încredere al gastronomilor, comercianţilor şi micilor întreprinzători particulari, asigurând pentru aceştia cele mai bune servicii, un sortiment croit după nevoile lor, bazat pe competenţă în calitate şi prospeţime, disponibil în permanenţă la cele mai convenabile preţuri.

Este datoria și responsabilitatea noastră să ne implicăm în viața comunităților în care activăm, să contribuim la dezvoltarea și evoluția acestora, să susținem performanțele individuale sau de grup și să sprijinim proiectele de dezvoltare durabilă, precum și persoanele și grupurile defavorizate.

Echipa Selgros România are astăzi peste 4493 de membri, fiecare dintre ei la fel de important și de valoros pentru companie. Notorietatea și succesul Selgros se datorează calităților, abilităților și efortului conjugat al tuturor colegilor noştri, care şi-au însuşit principiile și valorile companiei și le transpun cu pragmatism în activitatea zilnică.

Eşti client nou? Vino în magazinul Selgros cel mai apropiat şi colegii noştri de la Informații Clienţi îţi vor emite Cardul de Pasionat.

 

Dacă deja eşti membru al Clubului Selgros, te poți transfera în Clubul Pasionaţilor! Trebuie să vii în magazin la Informații Clienţi și să îţi dai acceptul de utilizare a adresei de e-mail şi a numărului de telefon mobil, pentru diverse informații trimise de Selgros către tine. Vei primi apoi un Card de Pasionat.

 

Ca membru în „Clubul Pasionaților“, vei beneficia de următoarele avantaje:

 

- Primeşti vouchere de cumpărături pe adresa ta de e-mail*. Pentru cumpărături cumulate în valoare de cel puţin 2.500 lei (inclusiv TVA) vei beneficia de un voucher în valoare de 25 lei (inclusiv TVA). De fiecare dată când se atinge valoarea de 2.500 lei (cu TVA) se generează automat un nou voucher. **

 

- Primeşti prin e-mail ofertele speciale valabile doar pentru „Clubul Pasionaţilor”. Ofertele și diverse alte beneficii le vei afla exclusiv prin e-mail și sms.

 

Detalii suplimentare, la Informații Clienți în magazinele noastre, sau click aici.

 

* Nu este necesar să se prezinte voucherul la casa de marcat.

** Calculul valorii cumpărăturilor (cu TVA) se face zilnic și se ia în considerare valoarea din toată rețeaua de magazine Selgros. Vor fi exceptate produsele care la data respectivă se găseau în revistele Selgros, țigaretele, tutunul și produsele din tutun. Voucherele se vor regăsi sub formă de disponibil în contul clientului, a doua zi după data primirii informării prin e-mail.


Voucherele sunt valabile în toate magazinele Selgros și trebuie utilizate în decursul unui an de zile de la data primirii înștiințării prin e-mail.


În cazul în care clientul nu mai este de acord cu utilizarea de către Selgros a numărului său de telefon sau a adresei de e-mail și se dezabonează de la primirea ofertelor pentru Pasionați, Selgros își rezervă dreptul de a-i retrage calitatea de membru în Clubul Pasionaților, începând cu prima zi lucrătoare după momentul dezabonării. Excluderea înseamnă pierderea atât a eventualelor sume neconsumate la momentul respectiv, cât și a altor beneficii primite în calitatea de membru în „Clubul Pasionaților”, clientul redevenind membru al Clubului Selgros.


Pentru a vedea disponibilul în contul tău de client membru al Clubului Pasionaților, la prima logare vei completa mai jos câmpurile de la CREAZĂ CONT.

Campania „Selgros îți dublează bunătatea” 

Selgros și clienții săi donează cărți, jucării și resurse financiare prin campania „Selgros îți dublează bunătatea” Selgros Cash & Carry demarează astăzi campania „Selgros îți dublează bunătatea”, prin care, grație clienților, se vor strânge fonduri pentru ajutorarea copiilor sprijiniți de Asociația ProVita. Mecanismul campaniei, care va dura până pe 20 decembrie, prevede ca pentru fiecare carte sau jucărie cumpărată de clienți...

Doi tineri din Dej triumfă în Arena Bucătarilor 2017, sub egida Selgros

Dejeanul Emanuel Mocan, în vârstă de 21 de ani, este câștigătorul celei de-a noua ediții a competiției Arena Bucătarilor, în urma finalei desfășurate pe 18 noiembrie la Romexpo. Competiția Arena Bucătarilor Juniori a fost câștigată de Alin Vălean, tot un tânăr clujean. Emanuel Mocan, discipol al celebrului chef Cezar Munteanu, a convins în finală juriul format din maeștri ai artei culinare din România, Franța, Rusia și Polonia...