Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Finala competiției Arena Bucătarilor are loc în acest weekend

Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor profesioniști, „Arena Bucătarilor”, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017.

 

Finala propriu-zisă se va desfășura în pavilionul Selgros din cadrul târgului RomHotel, ce va avea loc între 16 și 19 noiembrie, la Romexpo (pavilionul Selgros se află în sectorul C6 din cadrul complexului expozițional).

 

În finala competiției Arena Bucătarilor s-au calificat opt concurenți, toți bucătari profesioniști, care își vor disputa marele premiu. Acesta constă în participarea, anul viitor, la competiția internațională Les Chefs en Or de la Paris. Vor fi acordate și numeroase alte premii, pe categorii.

 

Cei opt finaliști ai competiției Arena Bucătarilor 2017 sunt:

 

Nume concurent

Restaurant

Vasilică Marinică Bejenaru

Restaurant Coresi Business Lunch - Brașov

Roxana Blenche

La Strada Bistronomie  - Brașov

Gheorghe Bulbuc

Restaurant Chef Galerie Iași

Emanuel Mocan

Meron Victoriei - București

Daniel Nistor

Kasho Lounge - Brașov

Gheorghe Rusu

Restaurant Boema - Bacău

Laszlo Szabolcs

Gio San'tu Pub - București

Cesar Alonso Velasquez Baez

5ensi - București

 

 

Finala și festivitatea de premiere a câștigătorului acestei competiții devenite o tradiție este punctul culminant al unei serii de evenimente organizate în contextul participării Selgros Cash & Carry la RomHotel. Această serie mai include competiția Arena Bucătarilor Juniori, inclusiv festivitatea de premiere, dar și show-uri culinare și de wine-pairing susținute de chefi de prestigiu precum Victor Melian, Ioan Florescu, Nico Lontras, Marc Galais, Ciprian Nicolescu și Dan Iordan, alături de sommelierii Mihai Tomescu și Sergiu Nedelea.