Urmărește dialoguri din culisele HoReCa și află totul despre ingredientele necesare unei afaceri de succes în acest domeniu.
Abonează-te la canalul nostru de YouTube și activează notificările pentru a nu rata niciun episod!
În acest prim episod, Cristian Dumitru îl are ca invitat pe Radu Bălăceanu, co-fondator LifeBox, care ne vorbește despre provocările pe care le-a întâmpinat, dar și despre reușitele de care s-a bucurat în drumul său spre succes.
În al doilea episod al podcastului, Radu Darie îl are ca invitat pe Radu Dumitrescu, fondator și CEO Stadio Hospitality Concepts, care ne dezvăluie ce înseamnă să conduci șapte restaurante și cum a transformat provocările în oportunități.
Gazdele podcastului
Cristian Dumitru
Inițiator al proiectului de „smart food” PeGrătar și fondator al Hospitality Culinary Academy, Chef Cristian Dumitru și-a dedicat cariera nu numai pregătirii unor preparate delicioase, ci și formării profesionale a celor ce sunt pasionați de domeniul culinar, ca instructor culinar la Horeca School și bucătar-șef la Culinary Arts School, din Brașov. Are o experiență în domeniul HoReCa de peste 15 ani, jucând un rol important în dezvoltarea gastronomică din Oltenia și nu numai. Dacă l-ați mai văzut în clipurile video postate de noi, cu siguranță ați observat că este o fire creativă și un bun comunicator.
Radu Darie
Bucătar „certificat“ la locul de muncă, cu un portofoliu de peste 100 de rețete de tarte create, îndrăgostit de mâncare și dulciuri, Radu Darie este cofondator al Atelierului de Tarte și Fomizza Pizza. El continuă să inoveze în zona de food din România, atent la sugestiile celor care-i calcă pragul bistroului.
În 2022, alături de echipa de la Fomizza a câștigat premiul pentru cea mai bună pizzerie din România, concurs organizat în cadrul Bucharest Pizza Show de către Asociația Pizzarilor Profesioniști din România și Camera de Comerț Romano-Italiană.