Pagina principală

Profită de cele mai noi oferte pe care ți le punem la dispoziție.

ÎNCHIDE

Răsfoiește cataloagele!

Implicați, responsabili și sustenabili

Oferim calitate prin produsele și serviciile noastre și ne implicăm în mod activ în dezvoltarea comunităților din care facem parte.

Selgros a donat peste 28.000 de porții de mâncare caldă cadrelor medicale din prima linie
Selgros a donat peste 28.000 de porții de mâncare caldă cadrelor medicale din prima linie

Continuăm să se implicăm în sprijinirea cadrelor medicale care se află în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2, compania Segros donând peste 28.000 de porții de mâncare caldă celor care îngrijesc pacienți COVID-19.

Peste 2.000 de porții au ajuns zilnic în perioada 15 – 28 noiembrie în 20 spitale din țară. Acțiunea s-a desfășurat la nivel național, în toate orașele în care există magazine Selgros. Printre beneficiari s-au numărat: Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Județean de Urgențe Bistrița, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov, Spitalul Universitar București, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova.

Vită cu mango în stil thailandez
Vită cu mango în stil thailandez

Se taie fâșii subțiri castraveții și morcovii, iar ridichile rondele. Un mango și doi ardei iuți se taie grosier, iar știuleții de porumb se taie în jumătate. Se amestecă totul cu mugurii de praz.

Se dizolvă zahărul brun în uleiul de susan, sos de pește și suc de lămâie. Se toarnă sosul peste salată și se amestecă.

Profită de întreaga experiență Selgros descărcând aplicația mobilă Selgros: