Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Produsele noastre

Sortimentul standard al magazinelor Selgros din România include un număr de circa 41.000 de produse alimentare și nealimentare. Sortimentul este într-o dinamică permanentă, fiind adaptat specificului sezonier, cerințelor clienților, inovațiilor producătorilor, dar și celor mai noi trenduri ale pieței.

 

Cumpărăturile făcute la Selgros sunt ca o plimbare agreabilă, rapidă şi profitabilă, datorită organizării articolelor pe grupe de marfă şi dispunerii lor în raioane specializate. Fiecare raion este deservit de o echipă de profesioniști pregătiți să vă ofere informații complete asupra produselor și prețurilor, precum și cele mai potrivite variante de ambalare pentru afacerea dumneavoastră.

 

Produse alimentare

  

Produsele alimentare din sortimentul Selgros au ca principale caracteristici prospețimea, calitatea și diversitatea.

Răspundem astfel celor mai înalte criterii de selecție șI aprovizionare, impuse de clienții noștri profesioniști din industriile restaurației șI ospitalității.

 


Produse nealimentare

 

Gama de produse nealimentare care vă aşteaptă la  Selgros este soluţia completă si profesionistă pentru afacerea dumneavoastră.

Puteţi alege tot ceea ce vă este necesar pentru casa şi biroul dumneavoastră, pentru uz casnic sau profesional, pentru divertisment şi afaceri.