Misiune, viziune și valori

Din 2001 creștem împreună. An de an devenim mai buni și ne apropiem de misiunea noastră de a fi prima opțiune pentru clienții noștri. Și toate acestea datorită fiecăruia dintre noi, cei care facem parte din echipa Selgros, pentru că numai împreună putem ajunge în vârf.

 

În tot acest timp, ne-am conturat identitatea clară și puternică și am reușit să o exprimăm în valorile Selgros România. Aceste valori sunt pilonii pe care ne construim strategia.

 

Dezvoltăm oameni

Credem cu tărie că prima și cea mai importantă investiție pe care trebuie să o facem pentru a asigura creșterea și succesul companiei noastre este în oameni. Ne dorim să creăm echipe puternice și să susținem lideri curajoși, prin dezvoltarea competențelor potrivite pentru fiecare dintre noi.

 

Dezvoltăm afacerea

Ne-am propus să ne diferențiem în ochii clienților noștri oferindu-le servicii personalizate, o sortimentație bogată și produse proaspete de calitate la prețuri competitive.

 

Creștem responsabil

Succesul companiei noastre se datorează într-o mare măsură comunității în care ne desfășurăm activitatea. În semn de recunoștință, Selgros participă activ, ca inițiator, partener sau sponsor la derularea mai multor proiecte de interes comunitar. Unele dintre acestea au căpătat amploare și au devenit programe tradiționale ale companiei.

Vezi proiectele >