Adjunct șef raion

Tip job
Full-Time
Locație
Mureș - Ernei

Descrierea postului:

 • Gestionarea corespunzătoare a raionului și asigurarea în permanenţă a stocului optim de marfă
 • Plasarea mărfii în suprafaţa de vânzare conform layout-urilor stabilite
 • Verificarea cu regularitate a modului de expunere a mărfii la raft
 • Verificarea diferenţelor de stoc şi operarea corectă a modificărilor
 • Controlul stocului din punct de vedere calitativ – conformitate și termene de valabilitate
 • Îndeplinirea indicatorilor economici planificaţi: vânzări, stoc, rotaţie, rezultate inventar
 • Actualizarea etichetelor în cazul modificărilor de preţ
 • Menţinerea contactului cu furnizorii
 • Consilierea clienţilor prin amabilitate, politeţe şi respect
 • Coordonarea echipei de angajaţi de pe raion

 

Cerințe:

 • Studii medii
 • Experiența în domeniul comercial constituie avantaj
 • Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă
 • Cunoștințe bune de operare PC

 

Oferta:

 • Îți acordăm spor de sâmbătă și de duminică, de frig, de noapte, flexibilitate, sărbători legale, dar și bonusuri de performanță, de echipă sau individuale, în funcție de poziția pe care o ocupi
 • Beneficiezi de tichete de masă încă din prima zi de lucru, la valoare maximă
 • Sărbătorim alături de tine, oferindu-ți beneficii de Paște, Crăciun*
 • Sănătatea este cea mai importantă, de aceea îți oferim o asigurare privată de sănătate pentru tine și o persoană dragă ție*
 • Te poți relaxa la plajă sau la munte, cu vouchere de vacanță, și te răsplătim cu zile de concediu în plus când rămâi alături de noi*
 • Investim în angajații noștri, oferindu-le oportunități de dezvoltare în cadrul companiei
 • “Mens sana in corpore sano” prin parteneriate cu furnizori de profil, dacă ești o persoană activă sau vrei să devii una
 • Vei beneficia de cele mai bune oferte la produsele din magazinele noastre

*acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conform Contractului Colectiv de Muncă la nivel de unitate

Îți mulțumim!
Aplicația ta a fost recepționată de către Biroul Resurse Umane. Urmează să fii contactat/ă în cazul în care CV-ul tău/aplicația ta va fi selecționat/ă pentru etapa următoare în cadrul procesului de selecție.
Aplică pentru acest post
Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.
 
 
 
Se acceptă fișierele format .pdf, .doc., docx, .jpg cu o mărime de max. 10MB.
 
 
 
 
 
Inchide
Notă de informare
privind prelucrarea datelor cu caracter personal
în scopul selecției și recrutării de personal

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, prin prezentul document, vă informăm că datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul CV-ului, scrisorii de intenție și/sau prin alte documente care conțin date cu caracter personal furnizate pentru parcurgerea procesului de selecție și recrutare de personanal sunt prelucrate de către societatea SELGROS CASH&CARRY SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal, prin angajații săi, în scopul selecției și recrutării de personal și în scop de evidență internă în baza temeiului prevăzut la art. 6, alin. (1), litera f) din Regulamentul UE 679/2016 ("prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator"). De asemenea, vă informăm ca, doar dacă este cazul și numai în condițiile legii, în scopurile precizate mai sus, furnizorii noștri de asistență administrativă cu ajutorul cărora se realizează și se gestionează procedura de recrutare și selecție de personal la Selgros (de ex. servicii IT software, servicii de arhivare) pot avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne permite să realizăm procesul de recrutare și selecție.

În acest sens, Selgros prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal cu respectarea drepturilor pe care le aveți conform legii, precum: dreptul de acces, dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte, dreptul de a solicita ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"), dreptul de a solicita restricționarea prelucrării, dreptul de a fi notificat cu privire la rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziția prelucrării datelor cu caracter personal, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv prin crearea de profiluri, dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau justiției, în condițiile legii, ori de câte ori considerați necesar, atunci când prelucrarea se întemeiaz pe consimțământul dat al persoanei, dreptul la retragerea consimțământului în orice moment, fără ca aceasta să afecteze legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea consimțământului.

Categoriile de date prelucrate de Selgros în scopul selecției și recrutării de personal sunt: nume și prenume, sex, adresa de domiciliu/reședință, imagine, număr de telefon, adresă de e-mail, data nașterii, naționalitate, referințe/recomandări, celelalte date din cuprinsul CV-ului, scrisori de intenție, altor documente furnizate pentru parcurgerea procedurii de recrutare, semnătura.

Durata de prelucrare și stocare a datelor colectate, va fi următoarea:
- dacă veți fi angajat al companiei Selgros Cash & Carry SRL - datele vor fi prelucrate și stocate pe toată durata derulării contractului individual de muncă, iar ulterior, pe durata prevăzută de dispozițiile legale, pe care Selgros trebuie să le respecte;
- dacă, potrivit pregătirii și competențelor dumneavoastră profesionale și la solicitarea dumneavoastră, vom decide păstrarea datelor colectate, în baza noastră de date, pentru alte poziții vacante din cadrul companiei - durata de prelucrare și stocare va fi de 3 ani;
- dacă nu vei fi selectat pentru angajare - durata de prelucrare și stocare va fi durata procesului de selecție și recrutare;
- numele, prenumele, adresa de e-mail, rezultatul interviului pot fi păstrate în scop de evidență internă în cadrul societății – durata de prelucrare și stocare va fi egal cu 5 ani.

Furnizarea datelor cu caracter personal reprezintă o obligație necesară pentru aplicarea la procesul de selecție și recrutare de personal.

În conformitate cu Regulamentul UE 679/2016, se garantează protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră în colaborarea cu Selgros, prin implementarea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prevenirea prelucrării neautorizate sau ilegale a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau pentru prevenirea pierderii accidentale, a distrugerii sau a deteriorării datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Pentru informații suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, de către Selgros, precum și pentru a vă exercita drepturile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, puteți trimite solicitările dumneavoastră în scris, către Departamentul Resurse Umane Selgros, din loc. Brașov, str. Calea București, nr. 231, jud. Brașov, sau pe adresa de e-mail: dpo@selgros.ro.

Inchide
Protecția datelor
 • I. Operatorul de date cu caracter personal

  SELGROS CASH&CARRY SRL (“Selgros”): persoană juridică română, cu sediul social în loc. Brașov, str. Calea București, nr. 231, jud. Brașov, cod poștal 500299, cod fiscal: RO 11805367, Nr. R.C. J08/464/2001, telefon de contact: 0800 7354767, 0800 SELGROS, email: contact@selgros.ro.

  Selgros nu colectează date cu caracter personal pentru abonarea la newsletter sau pentru alte scopuri de marketing direct în afara Site-ului www.selgros.ro, a website-ului www.selgroscautapasiunea.ro și a paginilor oficiale Selgros de pe rețelele de socializare pe care societatea este prezentă.

  Astfel, vă rugăm să fiți vigilenți când transmiteți datele cu caracter personal care vă privesc, altor site-uri care ar putea utiliza denumirea, mărcile, siglele Selgros sau alte elemente de identitate Selgros, în vederea colectării de date cu caracter personal de la dumneavoastră, aparent în legătură sau în asociere cu Selgros și să citiți cu atenție Politica de confidențialitate sau Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale oricăror astfel de website-uri.

  Selgros nu va raspunde pentru colectarea datelor de către terți sub aparența colectării și/sau utilizării acestora în numele, pe seama sau în legătură cu Selgros.

  Site-urile www.selgros.ro și www.selgroscautapasiunea.ro pot conține link-uri către alte website-uri, plugin-uri și aplicații terțe. Atunci când accesați aceste link-uri sau activați conexiunile respective permiteți terților să colecteze sau să distribuie date despre dumneavoastră. Selgros nu deține controlul website-urilor terțe și nu va răspunde pentru conținutul și respectarea declarațiilor din Politica de confidențialitate a acestora din urmă. De aceea, când părăsiți website-ul Selgros, activând un astfel de link extern, vă sfătuim să citiți cu atenție nota de informare/politica de confidențialitate a acestuia.

 • II. În ce condiții prelucrăm datele dumneavoastră?

  1. NEWSLETTER

  Selgros nu trimite mesaje comerciale nesolicitate prin poșta electronică (spam). Dorim însă să vă oferim posibilitatea de a vă abona la newsletter-ul Selgros, pentru a primi noutăți și informații despre activitatea, produsele, serviciile și ofertele Selgros.

  Atunci când vă abonați la newsletter-ul Selgros, fie prin formularul pus la dispoziție pe acest website, fie la emiterea legitimației de acces ori prin alte mijloace/canale de comunicare, vom putea utiliza datele pe care ni le furnizați, pentru a vă putea transmite comunicări legate de activitatea, produsele și serviciile noastre, de promoțiile valabile în magazinele Selgros, concursurile și loteriile publicitare pe care le organizăm ori alte comunicări de natură comercială.

  Vă informăm că transmiterea newsletter-ului poate avea loc, din punct de vedere tehnic, și prin intermediul partenerilor agreați de către Selgros, specializați în acest tip de activitate, aceștia reprezentând - în sensul normelor de protecția datelor - persoane împuternicite în relație cu Selgros și acționând pe baza indicațiilor primite din partea Selgros.

  Datele prelucrate: adresa de email – informație obligatorie fără de care nu vă putem transmite mesajul de tip newsletter; magazinul Selgros preferat – pentru a vă transmite comunicări relevante (anumite produse/servicii/campanii se pot regăsi/aplica doar în anumite magazine), nume, prenume dacă ni le oferiți voluntar pentru a personaliza conținutul sau modul de adresare, precum și informații privind abonarea: data, modalitatea abonării.

  Temei: consimțământul dumneavoastră - art. 6 alin. 1 lit. a) – GDPR exprimat prin abonarea/confirmarea abonării la newsletter. Vă puteți retrage consimțământul oricând, prin dezabonarea de la newsletter (accesând link-ul de la finalul oricărui email pe care îl veți primi de la noi, conținând comunicări comerciale).

  Durata prelucrării: datele de contact pentru comunicări comerciale pot fi prelucrate până la dezabonarea de la primirea newsletterului, modificarea preferințelor de comunicare, renunțarea la cardul de cumpărături sau orice altă formă de retragere a consimțământului de prelucrare primită din partea dumneavoastră.

   

  2. CONTACT

  Prelucrăm datele dumneavoastră atunci când comunicați cu noi prin intermediul formularului de “CONTACT” pe website, când ne apelați telefonic sau ne transmiteți comunicări pe orice alte căi, pentru:

  • a ne solicita informații despre produsele, serviciile, ofertele sau activitatea magazinelor noastre;
  • a ne transmite o sugestie/reclamație legată de activitatea noastră, inclusiv legată de campaniile sau concursurile organizate de noi;
  • a ne contacta pentru o potențială colaborare;
  • a vă exercita oricare dintre drepturile prevăzute de GDPR.

  Datele prelucrate: date de identificare sau de contact pe care ni le oferiți pentru a vă putea răspunde sau pentru a putea da curs solicitării: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, magazinul Selgros preferat, date cu caracter personal care ar putea fi conținute în documente pe care ni le transmiteți în susținerea solicitării/reclamației/sesizării dumneavoastră iar, în cazul cererilor de exercitare a drepturilor prevăzute de GDPR, alte date suplimentare de identificare, necesare unei identificări corecte a persoanei vizate în funcție de natura solicitării (CNP, adresă de corespondență/domiciliu, serie și nr. CI/BI sau alte informații din documentele de identitate etc.).

  Vom păstra legătura cu dvs. pe oricare din canalele de comunicare disponibile, în funcție de datele de contact pe care ni le transmiteți (număr telefon : apeluri telefonice, sms-uri, mesaje prin whatsapp; număr de fax : mesaje prin telefax; adresa de email: mesaje prin poștă electronică; adresa de corespondență : scrisori poștale și revistele de oferte ).

  Temei: interesul legitim - art. 6 alin. 1 lit. f) – GDPR, constând în necesitatea de a ne îmbunătăți continuu produsele și serviciile, precum și de a răspunde cerințelor dvs. În plus, în cazul cererilor de exercitare a drepturilor prevăzute de GDPR, temeiul va consta în obligația respectării prevederilor legale – art. 6 alin. 1 lit. c) (măsurile de identificare a solicitanților care ne comunică cereri de exercitare drepturi conform GDPR au scopul de a respecta prevederile GDPR prin aceea că vor fi de natură a preveni încălcarea drepturilor altor persoanelor vizate cu ocazia soluționării unor cereri).

  Durata prelucrării: datele de contact pentru soluționarea de sugestii/reclamații vor fi prelucrate pentru o durată de 3 ani de la soluționare, după care vor fi anonimizate.

  Selgros Cash&Carry nu vă va solicita în nicio situație, prin niciun canal de comunicare, informații despre carduri bancare și parole personale asociate acestora sau date personale ori parole asociate oricăror conturi (bancare/conturi online/conturi în aplicații etc.) pe care le dețineți. Dacă divulgați astfel de informații unui terț (inclusiv atunci când terțul afirmă că reprezintă Selgros Cash&Carry), vă asumați întreaga responsabilitate pentru utilizarea neautorizată a acestor date, Selgros Cash&Carry neasumându-și nicio răspundere pentru eventuale prejudicii pe care le-ați putea suporta.

   

  3. LEGITIMAȚIA DE ACCES (cardul de cumpărături)

  Prelucrăm datele pe care ni le furnizați în scopul emiterii legitimațiilor de acces și derulării relațiilor comerciale cu dumneavoastră.

  Vă reamintim că magazinele Selgros funcționează în regim cash & carry, comercializând produsele către clienții înscriși în baza de date a Operatorului care dețin legitimații de acces potrivit prevederilor Ordonanței nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață care reglementează comerțul de tip cash&carry (forma de comerț cu autoservire pe bază de legitimație de acces). Acest tip de comerț implică vânzarea de produse către clienți identificați, precum și emiterea, cu ocazia vânzării, a facturilor fiscale aferente.

  Puteți beneficia, la alegere, de mai multe tipuri de legitimații de client emise de Selgros:

  • legitimația de acces simplă,
  • legitimația pentru "Clubul Pasionaților",
  • legitimația pentru "Clubul Profesioniștilor".

  Legitimațiile emise, precum și codurile de bare aplicate pe acestea sunt proprietatea Selgros.

  Toate tipurile de legitimații se emit în prezența clientului, la biroul Info Clienți din orice magazin Selgros. La momentul emiterii legitimației, este necesara prezentarea unui document de identitate (CI, BI, permis conducere, pașaport), dar Selgros nu păstrează copii ale documentelor de identitate. Pentru legitimația emisă unei persoane juridice (SRL, SA, Întreprindere individuală, PFA, asociație, fundație etc.), este necesară și prezentarea, în copie și original, a Certificatului de înmatriculare emis de RECOM/Hotărârea judecătorească de înființare etc.

  Pentru detalii privind condițiile de emitere a legitimației "Clubul Pasionaților", accesați Clubul Pasionatilor, iar pentru detalii privind beneficiile legitimației "Clubul Profesioniștilor" accesați Clubul Profesionistilor.

  Precizăm că tipurile de legitimații acordate de Selgros și condițiile de emitere ale acestora vor putea suferi modificări, la inițiativa unică a Selgros, urmând a fi aduse la cunoștința clienților prin publicarea modificărilor pe website-ul www.selgros.ro sau prin afișare în magazine.

  Pe parcursul derulării relațiilor comerciale cu dumneavoastră, datele sunt prelucrate și cu ocazia:

  • emiterii de facturi fiscale (potrivit prevederilor Codului Fiscal, facturile emise trebuie să conțină, obligatoriu, numele și adresa cumpărătorului)
  • acordării sau aplicării garanției produselor de folosință îndelungată
  • recuperării sumelor pe care le-ați putea datora către Selgros etc.

  ---------------------------------------------------------------------

 • III. CUM PROTEJĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

  Am implementat măsurile tehnice și organizatorice necesare prelucrării datelor în condiții de siguranță și confidențialitate, pentru a preveni prelucrări neautorizate sau ilegale, precum și pentru a preveni pierderea, distrugerea sau deteriorarea accidentală a acestora, de exemplu, utilizând în permanență cele mai noi și performante tehnologii de securitate a datelor : criptare, firewall și antivirus, servere securizate, precum și prin implementarea procedurilor de lucru necesare respectării tuturor principiilor de prelucrare a datelor impuse de GDPR.

  Depunem toate diligențele necesare pentru a ne asigura că și persoanele împuternicite de noi prelucrează datele dumneavoastră cu responsabilitate, supunându-se acelorași principii de prelucrare enunțate de GDPR.

 • IV. CE DREPTURI AVEȚI ÎN TEMEIUL LEGII?

  Acordăm o deosebită atenție drepturilor care vă revin în temeiul legii și respectăm alegerile dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal, asigurând exercitarea neîngrădită a drepturilor dumneavoastră.

  Potrivit Regulamentului UE 679/2016, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • dreptul de acces: mai precis, dreptul de a vi se comunica dacă datele personale sunt prelucrate de către noi și de a solicita accesarea acestora;
  • dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, inclusiv prin completare, atunci când acestea sunt incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat) în măsura în care prelucrarea nu este conformă legii sau atunci când datele nu mai sunt necesare scopului pentru care sunt prelucrate;
  • dreptul la restricționarea prelucrării, în anumite circumstanțe, situație în care datele vor fi marcate și prelucrate doar în anumite scopuri;
  • dreptul la portabilitatea datelor către alt operator, în anumite condiții;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, dacă această operațiune ar produce efecte juridice în ce vă privește sau v-ar putea afecta într-o măsură semnificativ;
  • dreptul de a vă retrage consimtământul acordat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal care vă revin, atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră;
  • dreptul de a vă opune unei anumite prelucrări a datelor personale care vă privesc, inclusiv profilării bazate pe o astfel de prelucrare, în anumite condiții legate de situația dumneavoastră personală, fără niciun cost, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interesul legitim al societății, inclusiv când prelucrăm datele dumneavoastră pentru scopuri de marketing direct.

  Pentru exercitarea oricărora dintre drepturile de mai sus, vă rugăm să completați formularul standard CED pus la dispoziție de Selgros aici, pe care vă rugăm să îl transmiteți către Responsabilul cu protecția datelor (DPO) la adresa de e-mail: dpo@selgros.ro, sau să îl depuneți la Biroul Info Clienți din cadrul magazinelor Selgros.

  Aveți, totodată, dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în condițiile legii, dacă veți considera necesar.

  Pentru orice informații suplimentare legate de prelucrarea datelor cu caracter personal de către Selgros, puteți să vă adresați Responsabilului cu protecția datelor, în scris, la adresa de e-mail: dpo@selgros.ro.

 • V. TRANSFERUL DE DATE

  Transferăm datele în afara Uniunii Europene?

  Anumite categorii de date personale pot fi transferate în afara Uniunii Europene (de ex. în Elveția sau Statele Unite) în special în contextul administrării interne intragrup, al prestării serviciilor IT sau al utilizării datelor aferente rețelelor de socializare.

  Transferul datelor către țări din afara Uniunii Europene are loc în deplină siguranță, fie prin semnarea Clauzelor Contractuale Standard definite de către Comisia Europeană sau prin transferul către țări care asigură un nivel de securitate adecvat ori către societăți care au aderat la Scutul de Confidențialitate EU-US.

   

  Cine va putea accesa datele dumneavoastră?

  Pentru îndeplinirea scopurilor enunțate mai sus și în limita necesară atingerii acestor scopuri, datele personale care vă privesc pot fi comunicate următorilor destinatari:

  1. Colegii noștri autorizați, din magazinul Selgros indicat de dumneavoastră;

  2. Alți angajați Selgros, autorizați în acest sens, din departamentele relevante de la sediul central Selgros și/sau societățile din grupul Transgourmet Holding AG sau Coop Elveția (de ex. Departamentele de Comunicare, Relații Clienți, IT și Securitate Informatică);

  3. Prestatorii de servicii și subcontractanți ai Selgros (de ex. furnizorii de servicii IT, agenții de marketing și publicitate etc.);

  4. Instituții și autorități publice, instanțe de judecată, atunci când legea impune acest lucru sau pentru apărarea unor drepturi în instanță.

   

  Pentru prezentarea unor informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau de către persoanele împuternicite de noi, precum și pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile de mai sus, vă rugăm să adresați cererea dumneavoastră, în scris, Responsabilului cu protecția datelor al Selgros, prin e-mail, la adresa: dpo@selgros.ro sau prin poștă, la adresa: loc. Brașov, str. Calea București, nr. 231, cod poștal 500299, jud. Brașov.

  Serviciile oferite de Selgros Cash&Carry SRL nu sunt adresate minorilor, prin urmare, nu prelucrăm datele minorilor.

Inchide
Termeni și condiții
de utilizare a website-ului www.selgros.ro
 • I. Informații despre site

  Site-ul web www.selgros.ro (“Site-ul”) este proprietatea societății SELGROS CASH&CARRY SRL (“Selgros”), persoană juridică română, cu sediul social în loc. Brașov, str. Calea București, nr. 231, jud. Brașov, cod poștal 500299, cod fiscal: RO 11805367, Nr. R.C. J08/464/2001, telefon contact: 0800 7354767, 0800 SELGROS, email : contact@selgros.ro.

  Site-ul are ca scop prezentarea produselor și serviciilor oferite de Selgros, oferirea de informații despre magazinele Selgros precum și stabilirea unui canal de comunicare între Selgros și persoanele interesate de activitatea magazinelor Selgros.

  Utilizarea Site-ului de către dumneavoastră implică acceptarea și respectarea acestor Termeni și Condiții de utilizare a website-ului, a Politicii de utilizare cookie-uri și a Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Selgros Cash & Carry SRL.

  Selgros își rezervă dreptul de a modifica conținutul website-ului www.selgros.ro (denumit în continuare „Conținut”) ori de câte ori va considera necesar.

  Totodată, Selgros va putea, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască acești Termeni și Condiții, prin actualizarea acestora. Vizitatorii au obligaţia să respecte oricare şi toate astfel de revizuiri.

 • II. Proprietatea intelectuală

  Conținutul Site-ului (structura și design-ul website-ului www.selgros.ro, datele sau informațiile accesibile prin intermediul său, inclusiv eventualele baze de date aferente, cu abonați la newsletter, candidați pentru poziții vacante, imaginile statice/dinamice, materialele multimedia, elementele grafice precum și mărci și logo-uri Selgros etc.) reprezintă proprietatea exclusivă a Selgros, fiind obiect al protecției legale (potrivit legislației aplicabile cu privire la drepturile de proprietate intelectuală).

  Puteți utiliza Conținutul de pe website-ul www.selgros.ro doar pentru folosința dvs. personală.

  Vizitatorilor/utilizatorilor Site-ului nu le sunt permise, putând fi considerate acte de contrafacere:

  • îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al Selgros asupra Conținutului;
  • reproducerea totală sau parțială sau stocarea Conținutului, precum si retransmiterea Conținutului către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației;
  • modificarea/alterarea, publicarea, participarea la transferul, distribuția sau vânzarea, unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea oricăror elemente din Conținut;
  • utilizarea Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația in vigoare, normele morale sau de ordine publică.
  • reproducerea, stocarea, republicarea sau utilizarea în orice alt fel a mărcilor și siglelor Selgros;

  În cazul preluării spre republicare a revistelor de oferte Selgros de către un utilizator, acestea nu vor putea fi păstrate publice și nu pot fi stocate de terți decât pe o perioadă maximă de 60 de zile, iar aceste materiale nu vor fi folosite în niciun context de natură a dăuna imaginii, activității sau mărcilor Selgros. Prin urmare, este în mod expres interzisă modificarea, alterarea, prezentarea selectivă/trunchiată a revistelor de oferte Selgros sau însoțirea acestora de orice fel de descriere sau afirmație adițională în legătură cu ofertele, produsele, serviciile, magazinele sau activitatea Selgros cu excepția cazului în care acestea provin în mod direct de la Selgros; în caz contrar, utilizatorul va fi singur răspunzător față de Selgros și/sau față de orice alte persoane, pentru prejudiciile directe sau indirecte, de orice natură, suferite ca urmare a acestei încălcări. Selgros nu va răspunde pentru eventuale daune suferite de terți în urma consultării/utilizării descrierilor sau afirmațiilor publicate de alți utilizatori cu încălcarea prevederilor de mai sus.

  Dacă veți considera că un anumit conținut aflat pe Site încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală sunteți rugați să ne trimiteți un email la adresa contact@selgros.ro, indicând drepturile încălcate.

  Orice comentarii, sugestii, idei pe care ni le comunicați pentru imbunătățirea functionalității sau aspectului Site-ului vor deveni proprietatea Selgros.

 • III. Vizitatorii Site-ului. Contul de client

  Site-ul este destinat consultării sale de către orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină, persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice sau reprezentanților persoanelor juridice, acționând în numele și pe seama persoanei juridice.

  În cazul creării unui cont de client pe Site sau în aplicațiile Selgros, veți ține cont de următoarele:

  • Contul online poate fi creat doar de către un client care deține o legitimație de client. Pentru informații suplimentare privind legitimația de client, vă rugăm consultați documentul CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE-CUMPĂRARE;
  • La crearea contului, sunteți obligat să oferiți următoarele informații: numărul legitimației de client, email și parolă. Aveți obligația de a furniza informații corecte și actuale; ori de câte ori datele de înregistrare sunt modificate, vă rugăm să le actualizați.
  • Este interzisă crearea unui cont utilizând identitatea altei persoane; Selgros nu va fi ținută responsabilă pentru orice prejudicii suferite de Vizitator sau terți în cazul nerespectării acestei reguli. Ori de câte ori se va constata că ați utilizat date cu caracter personal care nu vă aparțin, contul va fi șters, accesul blocat iar dacă prin aceasta se aduc prejudicii altor persoane sau Site-ului, datele vor fi comunicate organelor de cercetare.
  • Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității credențialelor (nume de utilizator, parolă). Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui parola asociată contului. Accesarea unui cont prin utilizarea credențialelor aferente acestuia este considerată efectuată de către utilizatorul de drept al contului.
  • Vă rugăm să ne informați de îndată ce aveți suspiciuni de utilizare neautorizată a contului sau cu privire la o potențială breșă de securitate.

  Încălcarea celor de mai sus sau a acestor Termeni și condiții dă dreptul Selgros de a dezactiva, de drept, fără preaviz și fără despăgubiri, contul aferent utilizatorului respectiv.

  Ne rezervăm dreptul, în mod unilateral, de a înceta sau suspenda accesul către Site sau către o parte din Site, la orice moment, pentru orice motiv sau fără motiv, fără notificare prealabilă şi/sau fără notificare.

  Este interzisă utilizarea acestui Site pentru a posta sau transmite orice fel de materiale ilicite, ameninţătoare, false, înşelătoare, abuzive, de hărţuire, defăimătoare sau care încalcă ordinea publică și bunele moravuri sau care ar putea constitui sau încuraja un comportament infracțional.

 • IV. Hyperlink-uri

  Site-ul poate include şi link-uri către alte site-uri care nu sunt în proprietatea Selgros sau către rețele de socializare pentru funcționarea sau conţinutul cărora Selgros nu îşi asumă nicio responsabilitate.

  Înainte de a accesa orice astfel de link, vă sfătuim să verificați Termenii și Condițiile de Utilizare a acestora precum și Politica de Confidențialitate și Protecția datelor valabile pe aceste site-uri sau rețele sociale. Selgros nu va fi ținută răspunzătoare pentru modul de prelucrare a datelor dvs. de către aceste site-uri/rețele de socializare terțe.

 • V. Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Toate datele colectate în cursul vizitelor pe Site sunt prelucrate conform prevederilor legale în vigoare în România și Uniunea Europeană. Ne angajăm să nu dezvăluim nicio informaţie cu privire la vizitele utilizatorilor pe Site, exceptând situaţiile legale.

  La orice vizită a Site-ului, serverul de web înregistrează automat numele furnizorului de servicii internet şi site-ul web vizitat.

  Alte date personale vor fi prelucrate doar dacă sunt oferite voluntar de către utilizatori, de exemplu completând formularul de contact, abonarea la newsletter, solicitarea unei legitimații de client etc.

  Pentru informații complete cu privire la modalitățile și condițiile de prelucrare a datelor pe care ni le furnizați, consultați POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SELGROS CASH & CARRY SRL.

  Pentru prezentarea unor informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau de către persoanele împuternicite de noi, precum și pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile de mai sus, vă rugăm să adresați cererea dumneavoastră, în scris, Responsabilului cu protecția datelor al Selgros, prin e-mail, la adresa: dpo@selgros.ro sau prin poștă, la adresa: loc. Brașov, str. Calea București, nr. 231, cod poștal 500299, jud. Brașov.

  Serviciile oferite de Selgros Cash&Carry SRL nu sunt adresate minorilor, prin urmare, nu prelucrăm datele minorilor.

  Selgros nu colectează date cu caracter personal pentru abonarea la newsletter sau în scopuri de recrutare în afara acestui website, a website-ului www.selgroscautapasiunea.ro și a paginilor oficiale Selgros de pe rețelele de socializare Facebook, Youtube și Instagram. Astfel, vă rugăm să fiți vigilenți când transmiteți datele cu caracter personal care vă privesc, altor site-uri care ar putea utiliza denumirea, mărcile, siglele Selgros sau alte elemente de identitate Selgros, în vederea colectării de date cu caracter personal de la dumneavoastră, aparent în legătură sau în asociere cu Selgros. Selgros nu va fi considerată răspunzătoare pentru colectarea datelor de către terți sub aparența colectării și/sau utilizării acestora în numele, pe seama sau în legătură cu Selgros.

  Formularul de contact

  Vă invităm să utilizați formularul de “CONTACT” pus la dispoziție pe website pentru:

  • a ne solicita informații despre produsele / serviciile noastre,
  • a ne transmite o sugestie/reclamație legată de activitatea noastră, inclusiv legată de campaniile sau concursurile organizate de noi
  • a ne contacta pentru o potențială colaborare
  • a vă exercita oricare dintre drepturile prevăzute de GDPR

  Vă informăm că, în acest context, toate sesizările/solicitările primite vor fi înregistrate, pentru a fi analizate și pentru a vi se răspunde în cel mai scurt timp posibil. În acest context, vom prelucra date cu caracter personal:

  Datele prelucrate: date de identificare sau de contact pe care ni le oferiți pentru a vă putea răspunde sau pentru a putea da curs solicitării: nume, prenume, adresa de email, telefon, magazinul Selgros preferat, date cu caracter personal care ar putea fi conținute în documente pe care ni le transmiteți în susținerea solicitării/reclamației/sesizării dumneavoastră iar, în cazul cererilor de exercitare a drepturilor prevăzute de GDPR, toate date suplimentare de identificare, necesare unei identificări corecte a persoanei vizate (CNP, adresă de corespondență/domiciliu, serie și nr. CI/BI sau alte informații din documentele de identitate etc.).

  Temei: interesul legitim - art. 6 alin. 1 lit. f) – GDPR, constând în necesitatea de a ne îmbunătăți continuu produsele și serviciile, precum și de a răspunde cerințelor dvs. În plus, în cazul cererilor de exercitare a drepturilor prevăzute de GDPR, temeiul va consta în obligația respectării prevederilor legale – art. 6 alin. 1 lit. c) (măsurile de identificare a solicitanților care ne comunică cereri de exercitare drepturi conform GDPR au scopul de a respecta prevederile GDPR prin aceea că preveni încălcarea drepturilor altor persoanelor vizate cu ocazia soluționării cererilor).

  Durata prelucrării: datele de contact pentru soluționarea de sugestii/reclamații vor fi prelucrate pentru o durată de 3 ani de la soluționare, după care vor fi anonimizate, dacă este posibil.

  Selgros Cash&Carry nu vă va solicita în nicio situație, prin niciun canal de comunicare, informații despre carduri bancare și parole personale asociate acestora sau asociate oricăror conturi (bancare/conturi online/conturi în aplicații etc.) pe care le dețineți. Dacă divulgați astfel de informații unui terț (inclusiv atunci când terțul afirmă că reprezintă Selgros Cash&Carry), vă asumați întreaga responsabilitate pentru utilizarea neautorizată a acestor date, Selgros Cash&Carry neasumându-și nicio răspundere pentru eventuale prejudicii pe care le-ați putea suporta.

 • VI. Informații despre produse sau servicii, promoții și concursuri

  Informațiile despre produse sau promoții valabile publicate pe Site sunt valabile pentru perioade limitate de timp și în limita stocului disponibil.

  Imaginile produselor pe Site sunt cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale în sarcina Selgros. Informațiile despre produsele afișate pe Site, precum și articolele publicate în cadrul Site-ului (inclusiv rețete) au scop informativ, neputând înlocui sfatul unor specialiști în domenii precum : sănătate, nutriție etc.

  Vă rugăm să țineți cont că este posibil ca anumite produse sau promoții publicate pe Site să nu fie valabile în toate magazinele Selgros. Pentru informații complete, vă rugăm să contactați magazinul Selgros preferat.

  Totodată, vă recomandăm ca, înainte de a participa la loterii publicitare, concursuri promoționale sau alte campanii organizate de Selgros, să consultați cu atenție regulamentele acestora publicate în secțiunea PROMOȚII ȘI CONCURSURI. Participarea dvs. la campanie va echivala cu acceptarea integrală a condițiilor de desfășurare a acesteia și va naște în sarcina dvs. obligația respectării acestora.

  Preturile produselor prezentate pe Site sunt exprimate în RON și au toate taxele incluse. Preturile includ T.V.A. în cotele aplicabile la momentul publicării acestora pe Site. Eventuale modificări legislative survenite cu privire la cuantumul T.V.A. se vor putea reflecta în prețul produselor în momentul intrării în vigoare a actului normativ respectiv.

 • VII. Răspundere

  Vizitatorul Site-ului va utiliza informațiile publicate pe Site pe propria răspundere, fiind singur responsabil pentru consecințele care decurg din utilizarea acestuia, precum și pentru orice daune materiale, morale sau de orice altă natură. Selgros, angajații sau reprezentanții săi precum şi orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea Site-ului nu răspund pentru eventuale daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea Site-ului sau a Conţinutului acestuia (inclusiv pentru eventuale pierderi sau costuri suportate ca urmare a utilizării oricăror informații de pe Site).

  Selgros nu îşi asumă nicio responsabilitate şi nu va fi ținută răspunzătoare pentru nicio daună produsă prin infectarea computerului sau echipamentului utilizat pentru accesarea sau utilizarea Site-ului, descărcarea vreunui material (informație, text, imagine video, fișier audio, fotografie etc.) de pe Site. Răspunderea pentru protejarea propriilor echipamente împotriva contaminării cu viruși sau intruziunii ilicite precum și pentru salvarea datelor/informațiilor aparține utilizatorului.

  Selgros va depune eforturi pentru ca Site-ul să funcționeze permanent, însă își rezervă dreptul de a întrerupe oricând serviciul, în cazul în care este necesar pentru intervenții tehnice/mentenanță/utilizare anormală/frauduloasă de către utilizator sau un terț sau orice alte situații care impun suspendarea acestuia.

  Registrele informatice, metadatele, acțiunile aferente bifării/debifării unor căsuțe de către dvs. înregistrate de sistemele utilizate de Selgros în legătură cu funcționarea sau în scopul funcționării acestui Site vor fi considerate dovezi ale comunicărilor intervenite între Selgros și utilizator și a opțiunilor/acordurilor astfel exprimate.

 • VIII. Lege aplicabilă

  Drepturile și obligațiile Selgros și utilizatorilor Site-ului, conform acestor Termeni și Condiții de utilizare a website-ului, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.