Proiecte Selgros

Suntem pe deplin dedicați gastronomiei așa că venim periodic în întâmpinarea pasiunii cu proiecte la care ești așteptat. Cu fiecare eveniment ne propunem să producem o schimbare în bucătăriile voastre.
Emisiunea Arena Bucătarilor
Emisiunea Arena Bucătarilor

Am conceput Arena Bucătarilor dorind să creăm o sursă de inspirație pentru cei care vor să fie la curent cu trendurile, tehnicile culinare și modul de pregătire al preparatelor memorabile. În timp, proiectul a devenit o oportunitate pentru profesioniștii în arta culinară de a se afirma și remarca în industria din care fac parte.

Concursul Arena Bucătarilor

Etalon al profesionalismului și al excelenţei în arta culinară, locul în care bucătarii profesioniști își etalează talentul culinar, creativitatea și se duelează pentru un loc pe podiumul gastronomiei românești. Câștigătorul competiției are șansa de a reprezenta țara la prestigiosul concurs Les Chefs en Or de la Paris.

Concursul Arena Bucătarilor
Masterclasses by Selgros

Masterclasses by Selgros

Maeștri bucătari se întâlnesc la Selgros Brașov și au cele mai bune sfaturi pentru tine.

Centrul Gastronomic Brașov

Centrul Gastronomic Brașov

Centru multifuncțional inaugurat în toamna anului 2018, dedicat concursurilor de gătit, prezentărilor și demonstrațiilor adresate clienților B2B.

Micile Vedete în Bucătărie

Micile Vedete în Bucătărie

Miniserie dedicată educației alimentare sănătoase în familie, prezentată de Daria, bucătari de renume din România și copii de la Școala „Micile Vedete”.