Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Câștigă propria ta terasă!

Din 27 mai începem o nouă campanie publicitară Carlsberg & Tuborg, pentru clienții HORECA și Revânzători (persoane juridice, persoane fizice autorizate sau întreprinderi individuale sau familiale): Câștigă propria ta terasă!

Campania se desfășoară în perioada: 27.05.2020 – 30.06.2020.

 

În cadrul campaniei „Câștigă propria ta terasă”, se acordă 2 tipuri de premii în funcție de valoarea, respectiv ponderea în cadrul uneia sau mai multor facturi din perioada promoțională, dintr-un singur magazin.

 

Regulamentul de desfășurare a campaniei poate fi consultat în magazinele Selgros, sau aici.

 

 

Produsele participante în Campanie sunt toate produsele Tuborg, Tuborg fără alcool, Carlsberg și Carlsberg fără alcool comercializate în magazinele Selgros în orice formă de împachetare:

  • - la achiziția de produse Tuborg și Carlsberg în valoare de 6.000 lei + TVA, participantul primește, în limita numărului de premii prevăzut la art. 6 din Regulament, un set masă + 2 bănci. Condiție acordare premiu: produsele Carlsberg să reprezinte 30% din valoarea achiziției (1.800 lei fără TVA) și produsele Tuborg 70% din valoarea achiziției.
  • - la achiziția de produse Tuborg și Carlsberg în valoare de 9.000 lei + TVA, participantul primește, în limita numărului de premii prevăzut la art. 6 din Regulament, o umbrelă pentru terasă. Condiție acordare premiu: produsele Carlsberg să reprezinte 30% din valoarea achiziției (2.700 lei fără TVA) și produsele Tuborg 70% din valoarea achiziției.

 

Participantul poate cumula sumele obținute în urma mai multor facturi din același magazin Selgros, în perioada de desfășurare a campaniei.

Nu se cumulează achizițiile făcute în magazine Selgros diferite.

 

Dacă suma rezultată este de 6.000 lei + TVA sau 9.000 lei + TVA, participantul poate solicita premiul corespunzător valorii acumulate.

 

Pentru a primi ambele premii din campanie, valoarea totală a produselor achiziționate pe perioada campaniei trebuie să fie de minim 15.000 lei + TVA, din care produse Carlsberg 30% (4.500 lei fără TVA) din valoarea achiziției și produse Tuborg 70% din valoarea achiziției.

 

Solicitările de acordare a premiilor se depun de către participanți în magazinele Selgros, la Service clienți.

Stocul disponibil de premii la data începerii campaniei este de 200 de seturi masă + 2 bănci și 100 de umbrele pentru terasă.

 

Premiile se acordă în limita stocului disponibil, în ordinea solicitării de către participanți.

Revendicarea premiilor poate fi făcută în maxim 30 de zile de la data încheierii campaniei.