Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Cupoane aplicația Selgros 01.07 - 31.07

 

Instalează aplicaţia Selgros, creează-ţi un cont, autentifică-te şi, dacă ești client nou, activează cardul în magazin.

Descarcă din Google Play sau App Store:

➡️ https://play.google.com/store/apps/details?id=app.selgros
➡️ https://apps.apple.com/ro/app/selgros/id1276509382

 

Acum te bucuri de oferte speciale la orice oră!

 În perioada  1 - 31 iulie te așteptăm cu reduceri: 

 

 

 

Cod art.

Denumire articol

Pret RAFT inclusiv TVA

Preț cu aplicația Selgros inclusiv TVA

Preț de referință inclusiv TVA

Procent reducere

38782561

DOMENIILE RECAŞ ROSE DS 0,75

29.99

20.99

29.99

30%

20202503

DOMENIILE RECAŞ GEWURZ.DD 0,75

29.99

20.99

29.99

30%

55478432

DOMENIILE RECAŞ MUS.OT.DS0,75

29.99

20.99

29.99

30%

55446736

DOMENIILE RECAŞ FETEA S0,75

29.99

20.99

29.99

30%

55135966

DOMENIILE RECAŞ MERLOT DS0,75

29.99

20.99

29.99

30%

55842116

DOMENIILE RECAŞ SYRAH S0,75

29.99

20.99

29.99

30%

 

Rose (Merlot)

13%, Demi Sec

Viticultură și vinificație:

Acest Roze este scurs parţial din vasele cu must de struguri roșii de cea mai bună calitate. Sucul este lăsat să se sedimenteze și este extras doar sucul limpede în vederea fermentării la temperatură controlată cu drojdii selectate. Fermentaţia şi stocarea se fac în vase numai din oţel inoxidabil pentru a păstra nealterată prospeţimea vinului. Vinul este îmbuteliat timpuriu pentru a-i păstra aromele.

Note de degustare:

Culoare strălucitoare de roz pal. Intensitate aromatică medie cu structură de fructe roșii zemoase, cum ar fi căpșunile, rodiile, piersicile. Gustiv este un vin cu o aciditate peste medie, care echilibrează restul de zahăr, făcându-l să aibă un corp ușor și răcoritor. Regăsim și aici aromele de merișoare și coacăze roșii. Postgustul este mediu, persistând senzația de răcorire. 

Recomandăm acest vin cu:

Salate de vară, carne slabă de pui sau curcan gătită simplu, fructe de mare și pește.

Temperatura servire/consum:

7-9°C.

 

 

Gewurztraminer

12%, Demidulce 

Viticultură și vinificație:

Este utilizată recoltarea pe timp de noapte, care permite strugurilor să fie aduși până la fabrică reci și zdrobiți direct la presă. Rezultatul este un suc, care este verde, vibrant și proaspăt. Sucul este eliberat de materia de suspensie înainte de fermentare, pentru a permite o fermentare curată care să evidențieze aroma naturală a acestui soi aromatic de struguri.

Note de degustare:

Galben pai cu reflexii verzui, limpiditate foarte bună. Arome de trandafiri de vară, fructe exotice ca mango, papaya, urmate de tente de fructe albe (piersică, caisă) și miere. Aciditate foarte bună, ușor citric, rotund, echilibrat, mineral, cu postgust mediu, plăcut.

Recomandăm acest vin cu:

Brânzeturi moi; brânzeturi cu mucegai nobil; deserturi pe bază de creme de vanilie și fructe.

Temperatură servire/consum:

6-9°C.

 

Muscat Ottonel

12%, Demi Sec

Viticultură și vinificație:

Intensitatea naturală cu aromă caracteristică a strugurilor noștri Muscat reprezintă coloana vertebrală a acestui vin. Vinurile Muscat sunt unele dintre puținele în care a gusta din struguri este același lucru cu a gusta vinul. Aromele intense (cunoscute din punct de vedere tehnic ca terpene) din strugurii Muscat pot fi gustate destul de clar în struguri. Scopul fabricării acestor vinuri este deci acela de a maximiza trecerea acestor arome din vie în sticlă. Acest lucru se realizează prin recoltarea la rece pe timp de noapte, presarea delicată, protejarea sucului și mai târziu a vinului de un contact excesiv cu aerul și menținerea unei temperaturi scăzute pe tot parcursul.

Note de degustare:

Galben pai cu reflexe verzui, limpiditate foarte bună. Arome ierboase de fân uscat, florale (soc), urmate de tente de fructe albe (caisă, piersică) și miere. Aciditate foarte bună, ușor citric, rotund, echilibrat, mineral, cu postgust mediu, plăcut.

Recomandăm acest vin cu:

Brânzeturi moi, brânzeturi cu mucegai nobil, cărnuri albe ușoare, deserturi pe bază de creme de vanilie și fructe.

Temperatura servire/consum:

6/9°C.

Merlot

14%, Demi Sec

Viticultură și vinificație:

Strugurii Merlot sunt fermentați în prezența pieliței timp de 6-8 zile. În timpul fermentării, pompe speciale cu cronometru recirculă vinul din partea de jos a rezervorului, până la mustuială şi deasupra acesteia. Acest lucru are loc pentru a controla extracţia aromelor și a culorii din pielițe, care plutesc deasupra masei în fermentare. După ce începe fermentarea, se efectuează și recircularea, cunoscută și sub denumirea de pompare sau remontaj, cu o frecvență neregulată, dar din ziua a doua până aproape de final, frecvenţa crește până la mai multe operațiuni pe oră. Toate fermentatoarele pentru vin roșu de la Cramele Recaș au o pompă dedicată fixată pe rezervor pentru a permite controlarea procesului și stabilirea frecvenței.

Note de degustare:

Culoare roșu rubiniu intens. Nasul de deschide cu note de fructe negre coapte, din categoria cireșelor, murelor și afinelor. Gustiv este un vin cu consistență, bun, fin și elegant. Taninuri ușoare și restul de zahăr rezidual îl fac să fie un vin roșu băubil. Nuanțele de cireșe, vanilie și cocos se dezvoltă frumos gustativ. Post gustul este mediu, dar fin.

Recomandăm acest vin cu:

Preparate din carne la grătar, brânzeturi românești proaspete, prăjituri pe bază de ciocolată.

Temperatura servire/consum:

14/16°C.

 

Fetească Regală

12,5%, Sec

Viticultură și vinificație:

Feteasca Regală conține numai arome derivate din struguri. Este utilizată recoltarea pe timp de noapte, care permite strugurilor să fie aduși până la fabrică reci și zdrobiți direct la presă. Rezultatul este un suc, care este verde, vibrant și proaspăt. Sucul este eliberat de materia în suspensie înainte de fermentare, pentru a permite o fermentare curată care să evidențieze aroma naturală a acestui soi caracteristic de struguri. Feteasca Regală conține un nivel ridicat de polifenoli derivați din struguri care oferă o fermitate caracteristică finalului de gust. Acest vin arată clar acest lucru, întrucât este un vin sec.

Note de degustare:

Galben auriu, cu reflexe verzui, limpiditate foarte bună. Arome plăcute de flori albe (salcâm), fructe (măr verde, piersică albă), coajă de lămâie, cu aspecte minerale. Are aciditate bună, corp mediu, intense aspecte gustative de fructe albe coapte, tentă citrică lejeră, ușor migdalat pe final, postgust bun. Vinul e marcat de echilibrul între arome, alcool și corp.

Recomandăm acest vin cu:

Brânzeturi semitari de tip Edamer sau Chedar, preparate la cuptor sau jar din curcan, vițel, potârniche, cu sosuri pe bază de ierburi, vinaigrette, citrice sau cu mărar (Café de Paris), deserturi precum plăcintă cu branză dulce, nuci și stafide, tarte de fructe.

Temperatura servire/consum:

5-6/8-10°C.

 

 

Syrah

13.5%, Sec

Viticultură și vinificație:

Syrah este făcut din struguri care fac parte din strategia de control a randamentului adoptată în podgorie. Vița de vie Syrah are tendința de a degrada solul prin culturi întinse, fapt care poate duce la vinuri slabe, dacă nu este controlată. La Cramele Recaș, acest lucru se face prin eliminarea unei părți din struguri imediat după înflorire, înainte ca vița-de-vie să înceapă să îi umfle în struguri. După aceea, accentul se pune pe coacerea deplină a strugurilor rămași pentru a se asigura aroma generoasă și culoarea profundă. Manipularea în podgorie a vinului Syrah este de bază și se bazează pe procese simple pentru a păstra aroma de struguri și a păstra vinurile deschise și plăcute.

Note de degustare:

Culoare violet rubiniu intens. Intensitatea aromatică a acestui vin este ridicată, notele predominante sunt cele de afine, mure și coacăze negre supracoapte. Piperul și tutunul sau vanilia se descoperă după ce trecem de impresia fructelor, ducându-ne cu gândul la tipicul de Syrah. Gustul sec, taninurile consistente, dar rotunde, și corpul onctuos ne amintește de faptul că arealul viticol de la Cramele Recaș se potrivește perfec cu acest soi de struguri. Postgustul este mediu spre lung și consistent.

Recomandăm acest vin cu:

Brânzeturi maturare, carne de berbecuț sau pastramă de oaie, preparare pe bază de sosuri cu piper sau note afumate.

Temperatura servire/consum:

14-16°C.

 

 

Reducerile se acordă pe factură, prin scanarea la casa de marcat a legitimaţiei înregistrată în aplicaţia Selgros.

Preţul promoţional plătit se poate vizualiza în perioada de valabilitate a promoției utilizând secţiunea SCANEAZĂ din aplicaţie.