Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Serviciile Selgros

Serviciile de calitate sunt o caracteristică fundamentală a activităţii noastre. Ele sunt adaptate necesităţilor fiecărui tip de client şi sunt actualizate permanent, pentru a răspunde cerinţelor specifice ale cumpărătorilor.

În magazinele Selgros, plata se poate face cu tichete de masă, tichete cadou, tichete sociale și tichete sociale pentru grădiniță Edenred, Sodexo, Up și Cuget Liber. De asemenea sunt acceptate cardurile sau tichetele electronice Edenred, Sodexo, Up și UniCredit.

Toţi clienţii Selgros beneficiază de un set de servicii de bază care transformă cumpărăturile ocazionale sau de rutină într-o experienţă plăcută, relaxantă şi eficientă. Serviciile standard ale Selgros sunt accesibile şi variate şi se adaptează în mod continuu la cerinţele cumpărătorilor.

Clientii de Top ai Selgros sunt cei mai fideli clienti ai nostri, identificati cu un cod special de client, in functie de o serie de criterii privind cifra de afaceri, frecventa si structura cumparaturilor. Clientii Top beneficiaza de mai multe avantaje in magazinele Selgros

Clienții cu activitate în sectoarele de hotelărie, restaurație, catering și revânzătorii, care se aprovizionează de la Selgros și înregistrează cifre de afaceri semnificative pot deveni membri ai Clubului Gastro, beneficiind de o serie de reduceri, bonusuri şi avantaje specifice.