Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Servicii pentru Clienţii TOP

Clientii de Top ai Selgros sunt cei mai fideli clienti ai nostri, identificati cu un cod special de client, in functie de o serie de criterii privind cifra de afaceri, frecventa si structura cumparaturilor. Clientii Top beneficiaza de urmatoarele avantaje in magazinele Selgros:

· Acces gratuit în parcarea rezervată acestora.

· Facturare prioritară la două case speciale, rezervate posesorilor cardului auriu

· Pregătirea comenzilor mari, transmise prin e-mail sau fax, se poate face înainte de sosirea clientului în magazin, pentru a economisi timp.

· Instrumente de plată diversificate sunt acceptate de la Clienții Top (CEC, ordin de plată, foaie de vărsământ).

· Factura în aşteptare este utilă clienților Top atunci când au nevoie de mai multe cărucioare pentru marfă, iar procesul de facturare poate dura ceva mai mult timp. Lăsaţi căruciorul încărcat la casa de marcat, iar noi ne vom ocupa de facturarea corectă şi rapidă a mărfurilor, precum şi de păstrarea lor până când terminaţi de făcut toate cumpărăturile.

· Posibilitatea achitării cumpărăturilor cu bonuri de masă, pe baza unor contracte tripartite cu emitenții bonurilor de masă Edenred, Sodexo şi Cheque Dejeuner.

· Oferte special - Telemarketing prin intermediul Call-Center, sunteţi informat telefonic despre oferte speciale, promoţii, sortimente, preţuri şi evenimente.

· Clienții Top primesc gratuit o cafea la standul specializat aflat în zona de ieșire, după casele de marcat.

· Distribuirea cu prioritate a pliantelor promoţionale, în avans cu o săptămână, la biroul de relaţii cu clienţii.

· Legătură directă cu personalul de conducere din magazine.

 

 Comenzi Online Selgros

 

Acest serviciu este disponibil numai pentru anumiți clienți, în condiții contractuale stricte, stabilite de comun acord. Pentru detalii, vă rugăm să luați legătura cu Departamentul Relații Clienți din magazinul dumneavoastră Selgros.

 

După stabilirea condițiilor contractuale, veți primi de la colegii noștri un nume de utilizator (numărul legitimației de client) și o parolă, cu care veți putea accesa modulul de comenzi online. Pentru a accesa modulul de comenzi online, trebuie să aveți activate cookies în browserul dumneavoastră.

 

Accesaţi AICI modulul de comenzi online.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vă adresaţi biroului de Relaţii cu Clienţii din magazinul Selgros în care vă faceţi cumpărăturile.