Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Clasa câștigătoare “Sănătatea începe din farfurie 2018”

Concursul Sănătatea începe din farfurie 2018 a desemnat clasa câștigătoare de anul acesta, premiul constând într-o tabără de tip "Cooking Camp", împreună cu Chef Cezar Munteanu și gașca lui de Supereroi.

 

Elevii din clasa a III-a D a Școlii Gimnaziale “Miron Costin” din Bacău vor merge în perioada 19-25 August, la Cabana Dianthus din Zărnești, județul Brașov, la poalele Munților Piatra Craiului.

 

Timp de o săptămână, aceștia vor lega prietenii, vor învăța ce înseamnă jocul în echipă, vor participa la concursuri și diverse ateliere, punând în valoare cunoștințele acumulate la programul desfășurat în școala lor de către Chef Cezar și echipa Selgros, în luna aprilie a acestui an.

 

Mediul sănătos și activitățile fizice îi vor ajuta pe cei mici să se dezvolte armonios. Înviorarea de dimineață, atelierele susținute de partenerii programului nostru și pregătirea cinei în fiecare seară, alături de Chef Cezar sunt doar câteva din surprizele pe care le-am pregătit pentru cei mici.

 

Imaginile sunt cu elevii câștigători ai ediției din 2017, clasa a IV-a B de la Școala Avram Iancu din București, care au petrecut câteva zile de tabără la Cabana Dianthus.