Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Masterclasses by Selgros România

 

Flexibilitatea și adaptabilitatea, alături de competențele practice sunt abilități cheie pentru succesul personal în orice domeniu.

 

Piața HoReCa trece în această perioadă printr-o serie de provocări, asemenea altor industrii, iar nevoia de adaptare și ‘reinventare’ a devenit tot mai stringentă.

 

În acest context am decis să venim în întâmpinarea profesioniștilor din domeniul culinar, dar și a celor care doresc să facă primii pași spre performanță în acest domeniu.

 

Astfel, atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionații de gastronomie, am creat o serie de sesiuni de Masterclass unde Maeștri bucătari și Chefi renumiți s-au reunit în Centrul Gastronomic Arena Bucătarilor din incinta Selgros Brașov, pentru a împărtăși din cele mai bune practici în domeniul artei culinare.

 

Descoperă alături de ei tehnici moderne de gătire, folosirea corectă a ingredientelor și a proceselor de pregătire și nu în ultimul rând, modul de prezentare al preparatelor pe farfurie.

 

De la informații privind siguranța alimentară și evitarea risipei alimentare, până la meniuri complexe pentru evenimente, preparate vegetariene, aluaturi și patiserie - toate îți vor fi prezentate pentru a te ajuta să îți îmbunătățești tehnicile culinare și să creezi artă la tine în bucătărie.

 

Partea de teorie culinară va fi însoțită de propuneri de rețete variate care te vor ajuta să înțelegi și să implementezi noile cunoștințe astfel încât să îți transformi preparatele în delicii deosebite și să #FaciDiferența în gastronomia autohtonă.

 

Te așteptăm alături de noi într-o călătorie culinară de excepție!

 

Înscrie-te aici  https://www.facebook.com/pg/Selgros.Romania/events/

 

*Participarea la sesiuni are loc exclusiv online și este gratuită