Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Modificarea listei de finaliști ai concursului Arena Bucătarilor


Selgros Cash&Carry România, în calitate de Organizator al concursului de gătit Arena Bucătarilor, dedicat profesioniștilor din industria HORECA, a constatat nerespectarea articolului 3 din Regulamentul de Organizare al competiției în cazul unui concurent.

 

Conform aceluiași Regulament, Organizatorul a decis excluderea acestuia din concurs. Prin urmare, lista celor opt finaliști este completată de următorul concurent, care întrunește astfel condițiile participării la Marea Finală. Lista actualizată a celor opt finaliști poate fi consultată AICI.

 

De asemenea, toți participanții la semifinalele Arenei Bucătarilor, desfășurate în perioada 18-19 mai la Brașov, vor primi, prin intermediul adreselor de corespondență online puse la dispoziția Organizatorului, punctajul obținut din partea juriului.

 

La finala concursului, care se va desfășura în toamna acestui an, opt concurenți se vor întrece în măiestrie în arta gătitului, pentru câștigarea marelui premiu în valoare de 12.000 LEI.

Marele câștigător va participa, de asemenea, în anul 2020, la competiția culinară internațională Les Chefs en Or, organizată la Paris.

Regulamentul complet, care include și lista tuturor premiilor acordate, poate fi consultat AICI.

 

Despre Arena Bucătarilor:

 

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze talentul și măiestria celor mai pasionaţi bucătari care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Din 2018, concursul se desfășoară în incinta Centrului Gastronomic Arena Bucătarilor, construit inclusiv în acest scop lângă magazinul Selgros din Brașov.