Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Programul Selgros „Sănătatea începe din farfurie” ajunge în 2019 la a șaptea ediție

Pentru al șaptelea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu, derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”. Acesta aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri sănătoase de alimentație în rândul copiilor.

 

Din martie până în mai, circa 10.000 de elevi de clasele 0-IV din toată țara vor participa la program, în care vor învața să cunoască alimentele și produsele naturale și să aleagă conștient o dietă mai sănătoasă. Egida programului este „Copiii sănătoși de astăzi sunt adulții sănătoși de mâine”.

 

Chef Cezar Munteanu va susţine activităţi educative adaptate înţelegerii elevilor, jocuri sportive uşoare și degustări. Toate activitățile se vor desfășura în sala de sport a școlii deoarece o alimentație sănătoasă nu este suficientă dacă nu facem mișcare în fiecare zi.

 

În fiecare an programul oferă și un concurs inovativ pentru a alege o clasă câștigătoare dintre cele participante la program. Clasele care doresc să participe la concurs vor organiza și desfășura o activitate care să reflecte promovarea unui stil de viața sănătos.

 

Premiul oferit constă într-o tabără gratuită. Timp de o săptămână, copiii vor fi cazați într-o locație din jurul Brașovului unde vor găti alături de Chef Cezar Munteanu, vor lua parte la diverse activități sportive și culinare și se vor distra alături de echipa “Sănătatea Începe Din Farfurie”.

 

Regulamentul programului poate fi consultat aici.