Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

ȘCOALĂ MESERIE VIITOR

Cea mai importantă investiție pe care putem să o facem pentru a susține evoluția unei comunități este în educație. Prin Selgros University ne propunem să dezvoltăm proiecte educaționale atât pentru angajații noștri, cât și pentru tinerii talentați, care își doresc să pună bazele unei cariere în retail.

 

Astfel, susținem misiunea și viziunea Selgros, oferind programe de dezvoltare bine țintite, care aduc plus valoare angajaților, companiei, dar și comunităților din care facem parte.

 

În această direcție am ales să susținem “Școală Meserie Viitor” – un proiect de școală profesională în sistem dual, prin care tinerii din județul Ilfov beneficiază de cursuri de specializare într-o meserie, ținute în cadrul unei școli profesionale și completate de practică de specialitate în cadrul companiei noastre.

 

Invităm cursanții să facă primii pași în cariera lor, bucurându-se de toată susținerea noastră în evoluția lor. În acelasi timp, ne preocupăm și de nevoile materiale, astfel încât toți cursanții vor beneficia de:

- bursă lunară de cel puțin 400 lei/lună în timpul școlii

- masă de prânz asigurată pe durata stagiilor de practică

- decontare transport pe durata perioadelor de practică

- posibilitatea de angajare la compania unde ai făcut stagiul de practică

#Selgros #University #ScoalaMeserieViitor

 

Înscrieri în perioada 22 – 24 iulie 2020

Contact și informații suplimentare:

Oana Nastasă

E-mail nastasa.oana@ahkrumaenien.ro

Telefon 021 223 15 35