Magazinul Selgros de lângă tine
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te la newsletter

Selgros primește două premii la Gala Premiilor Piața 2016,  ediția a XI-a

Selgros România împreună cu Chef Cezar Munteanu a derulat pentru al patrulea an consecutiv programul educaţional „Sănătatea începe din farfurie”. Lansat în 2012 prin colaborarea cu Asociația Chef Cezar, programul Selgros contribuie la formarea opțiunilor copiilor pentru o alimentație sănătoasă. Proiectul de educaţie gastronomică învață copiii să devină mai conștienți de alegerea alimentelor, a produselor naturale, care provin din surse locale și să îşi formeze obiceiuri de mâncat sănătoase.

 

În 2016, programul a totalizat peste 7.000 copii vizați de campania educațională, fiind premiat din nou pentru “Cea mai bună campanie de responsabilizare socială din industria FMCG” în cadrul Galei Premiilor PIAȚA 2016, ediția a XI-a.

 

Al doilea premiu în cadrul Galei Premiilor PIAȚA 2016 ne-a fost atribuit la secțiunea “Cel mai bun concept de magazin”. În 2016 Selgros a inaugurat două noi magazine cu un format compact.

Modelul nou de operare permite o flexibilitate ridicată la nivel sortimental. Având o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de 10.000 mp ai unităților standard Selgros), magazinul respectă accentul pus de Selgros pe competența sa majoră în produse alimentare și gastronomie. Structura acestuia integrează conceptul de ”piață”, adoptat de către companie începând cu 2014 - cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități.