Sustenabilitate

Selgros participă activ, ca inițiator, partener sau sponsor la derularea mai multor proiecte de interes comunitar. Ne implicăm cu responsabilitate în viața comunităților în care activăm, contribuim sustenabil la educația și dezvoltarea acestora, susținem performanța și sprijinim persoanele și grupurile vulnerabile.
Selgros găteşte pentru oamenii din linia întâi

Selgros găteşte pentru oamenii din linia întâi

În contextul apariției virusului SARS-CoV-2 și a instalării stării de urgență, noi am decis să ne implicăm în sprijinirea cadrelor medicale și a angajaților MAI care s-au aflat în prima linie de luptă împotriva virusului, oferind zilnic peste 25.000 de porții de mâncare către oamenii aflați în prima linie.

Speranța pentru copii

Speranța pentru copii

Susținem organizația non-profit "Speranța pentru copii", care promovează drepturile copilului cu ajutorul a 100 de voluntari prin filiale la nivel național.

Masa Bucuriei

Masa Bucuriei

Proiect derulat în parteneriat cu Patriarhia Română, pentru sprijinirea cu produse alimentare și nealimentare a persoanelor defavorizate și a familiilor nevoiașe.

Învățământ dual
Învățământ dual

Școala de Carte și Meserii este un program național de formare profesională duală în comerț (pentru calificarea comerciant-vânzător), și este realizat după metoda germană, fiind o îmbinare bine echilibrată între teorie şi practică. Se desfășoară în școli de stat din Brașov, București, Buftea, Iași, Constanța, Cluj, Sibiu, Timișoara.

Parteneriat cu furnizorii

Pentru noi și pentru partenerii noștri, dezvoltarea durabilă este o prioritate. Așteptările Selgros de la furnizori includ colaborarea strânsă pentru un consum sustenabil, conform Ghidului de dezvoltare durabilă în politica de achiziții.

Parteneriat cu furnizorii