Universitatea Selgros

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

"Fiecare dintre noi face diferența" așa încât te invităm să afli mai multe despre programele noastre educaționale și despre ce oportunități de carieră avem pentru tine.

 

Considerăm că cel mai bun mod de a ajuta oamenii să prospere este printr-o combinație de experiență la locul de muncă și de învățare continuă. Oferim această posibilitate prin proiectul Selgros University - proiectul prin care compania își materializează investiția în dezvoltarea angajaților.

Cea mai importantă investiție pe care putem să o facem pentru a susține evoluția unei comunități este în educație.

Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

Robert Hellwagner
CEO Selgros Cash&Carry România
Toate planurile de învățare și dezvoltare încep cu o nevoie de dezvoltare identificată și se încheie cu evaluarea calității și impactului. Concentrându-ne pe oportunitățile de învățare într-un mod organizat, putem contribui la dezvoltarea ta profesională, oferindu-ți posibilități de creștere în carieră.
Cu ajutorul programului anual de învățare și dezvoltare te vom ajuta să identifici puncte în care te poți dezvolta prin extinderea rolului tău sau prin preluarea de noi responsabilități.
Ca parte a procesului tău permanent de dezvoltare, vei discuta și stabili obiective de dezvoltare, cu managerul tău, lucru care te va ajuta să îți atingi potențialul și acele competențe și atitudini necesare, astfel încât Selgros să devină și să rămână prima alegere a clienților săi.

Dorești să ni te alături?

Vezi toate posturile și fă următorul pas în cariera ta!