Acasă Bunătățurile săptămânii
1920 bunataturile saptamanii

Bunătățurile săptămânii la Selgros – în fiecare vineri ai oferte noi!

Alimentele proaspete întruchipează tot ce e mai bun în natură. Pornind de la fermă și până în momentul în care ajung pe masă, aceste produsele aduc o simfonie de culori, texturi și arome care revigorează simțurile și hrănesc corpul. Trecute printr-o procesare minimă, ele oferă gust și arome maxime. Prin alegerea prospețimii din raionul Legume/Fructe, Pescăria sau Carmangeria Selgros, vei îmbunătăți aromele din dieta zilnică și vei susține bunăstarea și un stil de viață sănătos pentru toți cei dragi. 

Bunătățurile săptămânii 26 aprilie - 2 mai:

Ofertele sunt valabile în toate magazinele Selgros, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.

Recomandările noastre de rețete cu bunătățurile săptămânii:

biban-de-mare-la-gratar.jpg

Lavrac la grătar cu roșii cherry

Lavracul (sau bibanul de mare) se consumă cu precădere pregătit pe grătar sau la cuptor. Savurează-l cât de des ai ocazia, pentru că este o sursă de proteine de calitate foarte bună.

Vezi detalii
antricot_vita

Antricot de vită spaniol cu vin roșu

Află cum poți pregăti rețeta de antricot spaniol de vită cu vin roșu și uimește-i pe cei dragi cu un preparat deosebit.

Vezi detalii
cartofi-copti-cu-sos-verde

Cartofi copți în cuptor cu salată și sos verde

O rețetă simplă și savuroasă! Sosul care însoțește cartofii îl poți pregăti pe gustul tău.

Vezi detalii
platou cu branzeturi struguri si nuci

Platou cu brânzeturi struguri și nuci

Alege cele mai bune brânzeturi pentru platoul tău și completează-l cu nuci și struguri sau alte fructe de sezon.

Vezi detalii
jambalaya_cu_pui_si_creveti

Jambalaya cu pui și creveți

Mâncărurile cajun sunt savuroase pentru că folosesc asocieri originale de ingrediente și de condimente.

Vezi detalii
antricot_vita_ciuperci

Antricot spaniol de vită cu vin roșu, ciuperci și ciocolată

Află cum poți pregăti ușor delicioasa rețetă de antricot spaniol de vită cu vin roșu.

Vezi detalii
rulouri-scortisoara-nuci

Rulouri cu scorțișoară și nucă

Aceste cinnamon rolls cu nucă sunt moi și fragede, acoperite cu o glazură lipicioasă. Îți vor umple bucătăria cu o aromă dulce și delicioasă.

Vezi detalii
gulas-perfect

Gulaș de vită cu cartofi

Acest gulaș unguresc tradițional este o mâncare delicioasă, condimentată, cu o carne fragedă și suculentă și un sos picant și aromat.

Vezi detalii
Ratatouille cu cartofi

Ratatouille cu cartofi

Principiul pentru rețeta Ratatouille poate fi folosit și atunci când sunt folosite alte legume. Cartofii sunt o variantă perfectă pentru a face Ratatouille cu cartofi, o variantă de toamnă și iarnă, folosind legumele din sezonul rece

Vezi detalii
costite-de-miel

Rețete cu carne de miel: învață să alegi și să gătești carnea de miel

Carnea de miel este un ingredient tradițional în bucătăria românească. Indiferent dacă ești un maestru în bucătărie sau un bucătar începător pasionat, acest ghid îți va oferi metodele necesare pentru a te bucura de experiențe gastronomice memorabile, alături de cei dragi.

Vezi detalii
bait-miel

Baiț pentru coaste de miel

O marinată din ingrediente simple, dar extrem de aromate, va scoate orice cotlet de miel din anonimat.

Vezi detalii
drob_de_miel_in_foietaj

Drob de miel în foietaj

Această rețetă de drob e super-gustoasă, nelipsită de pe masa festivă de Paște. Delicios și cu arome de primăvară, această rețetă de drob de miel va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale!

Vezi detalii
costite-de-miel

Costiță de miel la cuptor de la Chef Bogdan Cozma

Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.

Vezi detalii
chiftele cu miel

Chiftele din miel cu mentă și iaurt

Versatile și absolut delicioase, chiftelele sunt alegerea perfectă ca fel principal, alături de o garnitură, ca aperitiv sau ca gustare. 

 

Vezi detalii
placinta cu miel

Plăcintă cu miel și legume la cuptor

Plăcinta cu miel și legume la cuptor poate fi o alegere apetisantă și sățioasă, ideală pentru a fi împărtășită cu prietenii și familia.

Vezi detalii
banana-bread-cu-nuci

Chec cu banane, nuci și migdale

Un chec pufos cu banane este mereu o alegere inspirată pentru un desert delicios cu care să îi impresionezi pe cei dragi.

Vezi detalii