Acasă Blog Culinar Biscuiți Cu Tahini Și Cacao

Biscuiți cu tahini și cacao

Pasi de preparare

5

Ingrediente

50 g
migdale măcinate
120 g
tahini
2 linguri
sos de mere neîndulcit
câteva picături de extract de vanilie
60 g
cacao neîndulcită
100 g
zahăr de cocos
2 linguri
bicarbonat de sodiu
2
vârfuri de cuțit sare
2
pumni de chipsuri de ciocolată
semințe de susan

Mod de preparare

Acești biscuiți moi la interior, preparați din ingrediente sănătoase, se pot servi ca gustare sau desert.

Pasul 1. Intr-un bol, amestecă migdalele, tahini, sosul de mere, vanilia, cacaua, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea și ciocolata și amestecă.

Pasul 2. Aluatul de biscuiți va fi destul de lipicios.

Pasul 3. Acoperă o tavă cu hârtie de copt. Ia din compoziție cu lingura și fă bile cu mâinile umezite, apoi pune-le în tavă și turtește-le cu o furculiță udă.

Pasul 4. Presară semințe de susan.

Pasul 5. Coace într-un cuptor fierbinte, timp de aproximativ 10 minute, la 180°C.

Sunt gata când marginile sunt ușor dure, dar vârfurile, încă moi. Înainte de a servi, biscuiții se scot și se lasă la răcit.