Pornind de la fermă și până în momentul în care ajung pe masă, produsele proaspete din categoriile de legume, fructe, carne și pește aduc o simfonie de culori, texturi și arome care revigorează simțurile și hrănesc organismul. Prin alegerea prospețimii din raionul Legume și Fructe, Pescăria sau Carmangeria Selgros, aduni ce e mai bun în natură și vei avea un stil de viață sănătos.
Ofertele sunt valabile în toate magazinele Selgros, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.
Bunătățurile săptămânii 13 - 19 septembrie:
Bunătățurile săptămânii 6 - 12 septembrie:
Rețete cu bunătățurile săptămânii:
Antricot spaniol de vită cu vin roșu, ciuperci și ciocolată
Află cum poți pregăti ușor delicioasa rețetă de antricot spaniol de vită cu vin roșu.
Pui marinat în bere
Rețeta de pui marinat în bere promite un mix de arome și texturi cu totul deosebite. Pulpele de pui dezosate și frăgezite în bere neagră oferă un gust neașteptat, iar feniculul și frunzele de țelină aduc o notă de prospețime.
Pulpe de pui marinate în bere la grătar
Încearcă rețeta delicioasă de pulpe de pui la grătar, marinate în bere! Această rețetă de pui marinat este ușor de gătit și plină de savoare. Plină de gust și lejeră, această rețetă de pulpe de pui marinate în bere și condimentate cu oregano și boia este ideea perfectă de un grătar cu prietenii!
Supă cremă de morcovi și creveți, by Chef Radu Darie
Încearcă o supă cremoasă, delicioasă și ușor de făcut acasă! Bucură-te de aromele intense de creveți și morcovi în această nouă rețetă de la Radu Darie.
Tăiței chow mein cu creveți
Servește acești tăiței chow mein cu legume și creveți calzi, ornați cu frunze de ceapă verde și de coriandru.
Jambalaya cu pui și creveți - o rețetă creolă
Folosește pentru această rețetă delicioasă creveți întregi și pulpe de pui dezosate și fără piele.
Creveți în sos de cocos
Preparatul creveți cu sos de cocos transformă orice masă într-o experiență culinară rafinată și exotică. Creveții sunt gătiți într-un sos bogat și cremos de lapte de cocos, care se îmbină armonios cu notele delicate de usturoi și ghimbir.
Platou cu brânzeturi, struguri și nuci
Alege cele mai bune brânzeturi pentru platoul tău și completează-l cu nuci și struguri sau alte fructe de sezon.
Quiche Lorraine cu somon și ardei roșu
Acest quiche cu somon poate sta cu cinste pe o masă de sărbătoare.
Biban de mare (Lavrac) file cu orez negru și parmezan
Descoperă o rețetă ușoară și delicioasă de biban de mare, perfect pentru cine în familie!
Păstrăv la cuptor cu legume de la chef Cristian Dumitru
Această rețetă oferită de chef Cristian Dumitru este ușoară și se prepară rapid, fiind potrivită pentru un prânz sau o cină în familie.
Timbale de păstrăv cu spanac de la Chef Cristian Dumitru
Nu ezita să încerci această rețetă atât de simplă și delicioasă.
Păstrăv la cuptor cu legume
Timpul de preparare al acestei rețete este ușor mai mare, dar rezultatul merită efortul.
Păstrăv la cuptor cu cartofi
Rețeta de mai jos de păstrăv cu cartofi este aromatizată cu fenicul, o legumă mai puțin consumată la noi, dar al cărei gust aromat se potrivește foarte bine cu peștele.