Pornind de la fermă și până în momentul în care ajung pe masă, produsele proaspete din categoriile de legume, fructe, carne și pește aduc o simfonie de culori, texturi și arome care revigorează simțurile și hrănesc organismul. Prin alegerea prospețimii din raionul Legume și Fructe, Pescăria sau Carmangeria Selgros, aduni ce e mai bun în natură și vei avea un stil de viață sănătos.
Ofertele sunt valabile în toate magazinele Selgros, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.
Săptămâna 8 - 14 noiembrie:
Rețete cu bunătățurile săptămânii:
Orez cu fructe de mare congelate și proaspete, de la Chef Cristian Dumitru
Risotto cu fructe de mare este o rețetă emblematică din bucătăria italiană. Este preparat din doar câteva ingrediente, precum orezul cremos și fructele de mare proaspete, în orice combinație preferată
Burger trei arome cu salată coleslaw, maioneză cu spanac și dulceață de ceapă
Pregătește un răsfăț pentru cei dragi cu această rețetă propusă de Chef Alin Vădean: un burger suculent, cu salată de coleslaw, dulceață de ceapă, maioneză cu spanac și acompaniat de o porție delicioasă de cartofi prăjiți la air fryer.
Creveți în sos de cocos
Preparatul creveți cu sos de cocos transformă orice masă într-o experiență culinară rafinată și exotică. Creveții sunt gătiți într-un sos bogat și cremos de lapte de cocos, care se îmbină armonios cu notele delicate de usturoi și ghimbir.
Ștrudel cu mere - rețetă cu foietaj
Ștrudelul cu mere este un desert clasic, apreciat pentru simplitatea sa și combinația perfectă dintre merele aromate și aluatul crocant. Pregătit cu foitaj fin și umplut cu mere caramelizate, acest ștrudel oferă în fiecare bucătură o armonie de arome calde de scorțișoară și vanilie.
Tăiței chow mein cu creveți
Servește acești tăiței chow mein cu legume și creveți calzi, ornați cu frunze de ceapă verde și de coriandru.
Pulpe de pui marinate în bere la grătar
Încearcă rețeta delicioasă de pulpe de pui la grătar, marinate în bere! Această rețetă de pui marinat este ușor de gătit și plină de savoare. Plină de gust și lejeră, această rețetă de pulpe de pui marinate în bere și condimentate cu oregano și boia este ideea perfectă de un grătar cu prietenii!
Jambalaya cu pui și creveți - o rețetă creolă
Folosește pentru această rețetă delicioasă creveți întregi și pulpe de pui dezosate și fără piele.
Prăjitură cu griș, lapte și mere
O prăjitură ușoară, cu o rețetă simplă și rapidă. Se potrivește de minune la o cafea sau la o cană de ceai, dar este delicioasă și alături de o cupă sau două de înghețată de vanilie.