Alimentele proaspete întruchipează tot ce e mai bun în natură. Pornind de la fermă și până în momentul în care ajung pe masă, aceste produsele aduc o simfonie de culori, texturi și arome care revigorează simțurile și hrănesc corpul. Trecute printr-o procesare minimă, ele oferă gust și arome maxime. Prin alegerea prospețimii din raionul Legume/Fructe, Pescăria sau Carmangeria Selgros, vei îmbunătăți aromele din dieta zilnică și vei susține bunăstarea și un stil de viață sănătos pentru toți cei dragi.
Bunătățurile săptămânii 26 aprilie - 2 mai:
Ofertele sunt valabile în toate magazinele Selgros, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.
Recomandările noastre de rețete cu bunătățurile săptămânii:
Lavrac la grătar cu roșii cherry
Lavracul (sau bibanul de mare) se consumă cu precădere pregătit pe grătar sau la cuptor. Savurează-l cât de des ai ocazia, pentru că este o sursă de proteine de calitate foarte bună.
Antricot de vită spaniol cu vin roșu
Află cum poți pregăti rețeta de antricot spaniol de vită cu vin roșu și uimește-i pe cei dragi cu un preparat deosebit.
Cartofi copți în cuptor cu salată și sos verde
O rețetă simplă și savuroasă! Sosul care însoțește cartofii îl poți pregăti pe gustul tău.
Platou cu brânzeturi struguri și nuci
Alege cele mai bune brânzeturi pentru platoul tău și completează-l cu nuci și struguri sau alte fructe de sezon.
Jambalaya cu pui și creveți
Mâncărurile cajun sunt savuroase pentru că folosesc asocieri originale de ingrediente și de condimente.
Antricot spaniol de vită cu vin roșu, ciuperci și ciocolată
Află cum poți pregăti ușor delicioasa rețetă de antricot spaniol de vită cu vin roșu.
Rulouri cu scorțișoară și nucă
Aceste cinnamon rolls cu nucă sunt moi și fragede, acoperite cu o glazură lipicioasă. Îți vor umple bucătăria cu o aromă dulce și delicioasă.
Gulaș de vită cu cartofi
Acest gulaș unguresc tradițional este o mâncare delicioasă, condimentată, cu o carne fragedă și suculentă și un sos picant și aromat.
Ratatouille cu cartofi
Principiul pentru rețeta Ratatouille poate fi folosit și atunci când sunt folosite alte legume. Cartofii sunt o variantă perfectă pentru a face Ratatouille cu cartofi, o variantă de toamnă și iarnă, folosind legumele din sezonul rece
Rețete cu carne de miel: învață să alegi și să gătești carnea de miel
Carnea de miel este un ingredient tradițional în bucătăria românească. Indiferent dacă ești un maestru în bucătărie sau un bucătar începător pasionat, acest ghid îți va oferi metodele necesare pentru a te bucura de experiențe gastronomice memorabile, alături de cei dragi.
Baiț pentru coaste de miel
O marinată din ingrediente simple, dar extrem de aromate, va scoate orice cotlet de miel din anonimat.
Drob de miel în foietaj
Această rețetă de drob e super-gustoasă, nelipsită de pe masa festivă de Paște. Delicios și cu arome de primăvară, această rețetă de drob de miel va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale!
Costiță de miel la cuptor de la Chef Bogdan Cozma
Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.
Chiftele din miel cu mentă și iaurt
Versatile și absolut delicioase, chiftelele sunt alegerea perfectă ca fel principal, alături de o garnitură, ca aperitiv sau ca gustare.
Plăcintă cu miel și legume la cuptor
Plăcinta cu miel și legume la cuptor poate fi o alegere apetisantă și sățioasă, ideală pentru a fi împărtășită cu prietenii și familia.
Chec cu banane, nuci și migdale
Un chec pufos cu banane este mereu o alegere inspirată pentru un desert delicios cu care să îi impresionezi pe cei dragi.