Acasă Bunătățurile săptămânii
bunataturile saptamanii

Pornind de la fermă și până în momentul în care ajung pe masă, produsele proaspete din categoriile de legume, fructe, carne și pește aduc o simfonie de culori, texturi și arome care revigorează simțurile și hrănesc organismul. Prin alegerea prospețimii din raionul Legume și Fructe, Pescăria sau Carmangeria Selgros, aduni ce e mai bun în natură și vei avea un stil de viață sănătos. 

Ofertele sunt valabile în toate magazinele Selgros, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.

Bunătățurile săptămânii 13 - 19 septembrie:

Bunătățurile săptămânii 6 - 12 septembrie:

Rețete cu bunătățurile săptămânii:

antricot_vita_ciuperci

Antricot spaniol de vită cu vin roșu, ciuperci și ciocolată

Află cum poți pregăti ușor delicioasa rețetă de antricot spaniol de vită cu vin roșu.

Vezi detalii
pui_marinat_in_bere

Pui marinat în bere

Rețeta de pui marinat în bere promite un mix de arome și texturi cu totul deosebite. Pulpele de pui dezosate și frăgezite în bere neagră oferă un gust neașteptat, iar feniculul și frunzele de țelină aduc o notă de prospețime.

Vezi detalii
grill_cu_pui_si_bere

Pulpe de pui marinate în bere la grătar

Încearcă rețeta delicioasă de pulpe de pui la grătar, marinate în bere! Această rețetă de pui marinat este ușor de gătit și plină de savoare. Plină de gust și lejeră, această rețetă de pulpe de pui marinate în bere și condimentate cu oregano și boia este ideea perfectă de un grătar cu prietenii!

Vezi detalii
supa-crema-morcovi

Supă cremă de morcovi și creveți, by Chef Radu Darie

Încearcă o supă cremoasă, delicioasă și ușor de făcut acasă! Bucură-te de aromele intense de creveți și morcovi în această nouă rețetă de la Radu Darie.

Vezi detalii
chow_mein_cu_creveti

Tăiței chow mein cu creveți

Servește acești tăiței chow mein cu legume și creveți calzi, ornați cu frunze de ceapă verde și de coriandru.

Vezi detalii
jambalaya_cu_chorizo

Jambalaya cu pui și creveți - o rețetă creolă

Folosește pentru această rețetă delicioasă creveți întregi și pulpe de pui dezosate și fără piele. 

Vezi detalii
creveti_in_sos_de_cocos

Creveți în sos de cocos

Preparatul creveți cu sos de cocos transformă orice masă într-o experiență culinară rafinată și exotică. Creveții sunt gătiți într-un sos bogat și cremos de lapte de cocos, care se îmbină armonios cu notele delicate de usturoi și ghimbir.

Vezi detalii
platou cu branzeturi struguri si nuci

Platou cu brânzeturi, struguri și nuci

Alege cele mai bune brânzeturi pentru platoul tău și completează-l cu nuci și struguri sau alte fructe de sezon.

Vezi detalii
quiche

Quiche Lorraine cu somon și ardei roșu

Acest quiche cu somon poate sta cu cinste pe o masă de sărbătoare.

Vezi detalii
file_de_lavrac

Biban de mare (Lavrac) file cu orez negru și parmezan

Descoperă o rețetă ușoară și delicioasă de biban de mare, perfect pentru cine în familie!

Vezi detalii
Pastravlacuptor3

Păstrăv la cuptor cu legume de la chef Cristian Dumitru

Această rețetă oferită de chef Cristian Dumitru este ușoară și se prepară rapid, fiind potrivită pentru un prânz sau o cină în familie.

Vezi detalii
timbale-de-pastrav-cu-spanac

Timbale de păstrăv cu spanac de la Chef Cristian Dumitru

Nu ezita să încerci această rețetă atât de simplă și delicioasă.

Vezi detalii
Pastravlacuptor

Păstrăv la cuptor cu legume

Timpul de preparare al acestei rețete este ușor mai mare, dar rezultatul merită efortul.

Vezi detalii
Pastravlacuptor

Păstrăv la cuptor cu cartofi

Rețeta de mai jos de păstrăv cu cartofi este aromatizată cu fenicul, o legumă mai puțin consumată la noi, dar al cărei gust aromat se potrivește foarte bine cu peștele.

Vezi detalii