Acasă Despre noi

Compania

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători din comerțul românesc și deține 23 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi zilnic o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Alături de mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, privim cu încredere spre viitor.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, deținut astăzi integral de compania Coop Elveţia, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în opt țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România și Spania).

Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

harta_spania.png

Selgros operează în prezent 80 de magazine.

 

 

magazine germania
magazine romania
magazine polonia

Selgros în România

Selgros a intrat pe piața românească în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Brașov, unde se află și sediul administrației centrale. Rețeaua Selgros s-a extins apoi an de an.

Brașov

București Pantelimon

București Băneasa

Mureș Ernei

București Berceni

Constanța Sud

Timișoara

Oradea

Cluj-Napoca

Arad

Craiova

Ploiești

Bacău

Iași

Suceava

Galați

Brăila

București - Drumul Taberei

Constanța Nord

Centrul de distribuție logistică pentru gastronomi (Pantelimon)

Târgu Mureș

Alba Iulia

Bistrița

Baia Mare