Cariere

Suntem mândri că facem parte din echipa Selgros, o echipă de succes, aflată în continuă dezvoltare profesională și personală. Colaborarea, comunicarea, respectul, perseverența, implicarea, empatia și dorința de perfecționare sunt elemente care ne ajută să ne facem meseria eficient, în beneficiul clienților și al companiei, aducându-ne totodată satisfacția atingerii obiectivelor propuse.

Cele mai recente posturi adăugate

 
Șef Raion Pauza Mică (Fast Food)
Full-Time, Brăila
Ca și Șef Raion Pauza Mică (Fast Food) coordonezi echipa și activitatea de vânzare din cadrul raionului, gestionezi stocurile în mod corect pentru a asigura prezența la raft a produselor astfel încât planul de vânzari să fie îndeplinit.
Șef raion Pește
Full-Time, Arad
Ca șef raion pește coordonezi și organizezi activitatea de recepție, depozitare, pegătire, preparare și vânzare a peștelui și a preparatelor din pește, emiți comenzile către furnizori, supraveghezi și execuți procesul de pregătire și ambalare a peștelui
Consilier relații clienți
Full-Time, Bucureşti - Băneasa
În postul de Consilier Relații Clienți reprezinți firma în relația cu clienții, consiliezi și informezi clienții atât la sediul/punctele de lucru ale acestora cât și în magazin cu privire la activitatea generală a magazinului, te ocupi de achiziția permanentă de noi clienți și menținerea unei relații pozitive cu aceștia.
 
Lucrător Comercial Vitrină Asistată Carne
Full-Time, Târgu Mureș
Ca și Lucrător Comercial la Vitrina Asistată Carne vei asigura prezența produselor în spațiul de vânzare, te vei ocupa de servirea și consilierea clienților, porționarea, felierea, cântărirea, împachetarea și etichetarea corectă a produselor.
Adjunct Șef Raion Food
Full-Time, Târgu Mureș
În postul de Adjunct Sef Raion Food te vei ocupa de gestionarea corespunzătoare a raionului, de asigurarea în permanenţă a stocului optim de marfă și de consilierea clienților.
Dorești să ni te alaturi?
Vezi toate posturile disponibile și fă următorul pas în cariera ta!

Ce ne face diferiți?

Suntem o companie multinațională.
Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului Transgourmet, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene: Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.
Investim în oameni.
Pentru a dezvolta evoluția personală și profesională am fondat „Universitatea Selgros”, unde fiecare angajat, indiferent de nivelul la care se află sau de poziția pe care o ocupă, poate beneficia de training-uri și cursuri de dezvoltare personalizate.
Punem pasiune în tot ceea ce facem.
Pasiunea Selgros reflectată în calitatea produselor și serviciilor oferite nu se oprește la nivel de magazin, ci merge mai departe inspirând oamenii cu care ia contact. Selgros este un loc în care îți poți trăi și dezvolta pasiunea.