Cariere

Suntem mândri că facem parte din echipa Selgros, o echipă de succes, aflată în continuă dezvoltare profesională și personală. Colaborarea, comunicarea, respectul, perseverența, implicarea, empatia și dorința de perfecționare sunt elemente care ne ajută să ne facem meseria eficient, în beneficiul clienților și al companiei, aducându-ne totodată satisfacția atingerii obiectivelor propuse.

Cele mai recente posturi adăugate

 
Personal curățenie
Full-Time, Arad
Ca persoană la curățenie vă ocupați de curătenia din birourile și grupurile sanitare din magazin și administrație.
Consilier relații clienți zona Sibiu
Full-Time, Alba-Iulia
Ca și consilier relații clienți reprezinți firma în relația cu clienții, consiliezi și informezi clienții atât la sediul/punctele de lucru ale acestora cât și în magazin cu privire la activitatea generală a magazinului, achiziția petrmanentă de noi clienți și menținerea unei relații pozitive cu aceștia.
Șef birou Telesales
Full-Time, Bacău
În calitate de Șef birou Telesales vei fi responsabil pentru coordonarea echipei de Telesales din Craiova care se ocupă de vânzări active (promovare telefonică/e-mail a ofertelor comerciale, oferte speciale sau alte campanii stabilite de către conducere) și menținerea legăturii cu departamentele magazinelor din București din care fac parte clienții arondați pentru sesizări/reclamații, precum și furnizarea de feedback frecvent cu privire la rezultate.
 
Operator Telesales
Full-Time, Bistrița
În postul de Operator Telesales te ocupi de preluarea și introducerea în sistem a comenzilor, de promovarea ofertelor și de gestionarea eventualelor conflicte
Consilier Relatii Clienti
Full-Time, Bucureşti - Drumul Taberei
Descrierea postului: • Administrarea și analiza bazei de client • Utilizarea instrumentelor moderne de marketing, puse la dispoziție de companie, pentru atragerea de noi clienți și descoperirea de noi posibilități de afaceri • Fidelizarea clienților existenți • Consilierea clienților în magazin și la locul afacerii lor • Pregătirea, desfășurarea și analiza vizitelor la client • Întocmirea rapoartelor și analizelor, interpretarea datelor din sistemul de...
Dorești să ni te alaturi?
Vezi toate posturile disponibile și fă următorul pas în cariera ta!

Ce ne face diferiți?

Suntem o companie multinațională.
Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului Transgourmet, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene: Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.
Investim în oameni.
Pentru a dezvolta evoluția personală și profesională am fondat „Universitatea Selgros”, unde fiecare angajat, indiferent de nivelul la care se află sau de poziția pe care o ocupă, poate beneficia de training-uri și cursuri de dezvoltare personalizate.
Punem pasiune în tot ceea ce facem.
Pasiunea Selgros reflectată în calitatea produselor și serviciilor oferite nu se oprește la nivel de magazin, ci merge mai departe inspirând oamenii cu care ia contact. Selgros este un loc în care îți poți trăi și dezvolta pasiunea.