Cariere

Suntem mândri că facem parte din echipa Selgros, o echipă de succes, aflată în continuă dezvoltare profesională și personală. Colaborarea, comunicarea, respectul, perseverența, implicarea, empatia și dorința de perfecționare sunt elemente care ne ajută să ne facem meseria eficient, în beneficiul clienților și al companiei, aducându-ne totodată satisfacția atingerii obiectivelor propuse.

Cele mai recente posturi adăugate

 
Operator Telesales
Full-Time, Brăila
În postul de Operator Telesales te ocupi de preluarea și introducerea în sistem a comenzilor și de promovarea ofertelor.
Adjunct șef raion Distribuție
Full-Time, Timișoara
În postul de Adjunct șef raion Distribuție pregătești comenzile conform graficului de livrări și te asiguri ca ajung la clienți în timp util și în condiții optime.
Lucrător comercial - Pauza mică ( Fast food )
Full-Time, Craiova
În postul de Lucrător Comercial – Pauza Mică te vei ocupa de pregătirea de preparate conform rețetarului și standardului companiei, de facturarea și consilierea eficientă a clienților.
 
Adjunct șef raion
Full-Time, Mureș - Ernei
În postul de Adjunct Sef Raion te vei ocupa de gestionarea corespunzătoare a raionului, de asigurarea în permanenţă a stocului optim de marfă și de consilierea clienților.
Șef birou Relații clienți
Full-Time, Bucureşti - Berceni
În calitate de Șef Birou Relații clienți reprezinți societatea în relația cu clienții, coordonezi, planifici și supervizezi întreaga activitate a personalului din subordine.
Dorești să ni te alaturi?
Vezi toate posturile disponibile și fă următorul pas în cariera ta!

Ce ne face diferiți?

Suntem o companie multinațională.
Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului Transgourmet, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene: Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.
Investim în oameni.
Pentru a dezvolta evoluția personală și profesională am fondat „Universitatea Selgros”, unde fiecare angajat, indiferent de nivelul la care se află sau de poziția pe care o ocupă, poate beneficia de training-uri și cursuri de dezvoltare personalizate.
Punem pasiune în tot ceea ce facem.
Pasiunea Selgros reflectată în calitatea produselor și serviciilor oferite nu se oprește la nivel de magazin, ci merge mai departe inspirând oamenii cu care ia contact. Selgros este un loc în care îți poți trăi și dezvolta pasiunea.