Cariere

Suntem mândri că facem parte din echipa Selgros, o echipă de succes, aflată în continuă dezvoltare profesională și personală. Colaborarea, comunicarea, respectul, perseverența, implicarea, empatia și dorința de perfecționare sunt elemente care ne ajută să ne facem meseria eficient, în beneficiul clienților și al companiei, aducându-ne totodată satisfacția atingerii obiectivelor propuse.

Cele mai recente posturi adăugate

 
Șef Departament
Full-Time, Suceava
În postul de Șef Departament te vei ocupa de coordonarea și controlul vânzărilor din cadrul magazinului, de dezvoltarea și menținerea relațiilor de calitate cu clienții
Lucrator comercial raion Pește
Full-Time, Oradea
Ca și Lucrător Comercial raion Pește te vei ocupa de plasarea articolelor in suprafata de vanzare, de informarea clienților cu privire la sortimentul de marfa din raion și participarea la procesele de pregatire și ambalare a peștelui / produselor derivate din peste
Șef Raion Pauza Mică (Fast Food)
Full-Time, Arad
În calitate de Șef Raion Pauza Mică (Fast Food) coordonezi echipa și activitatea de vânzare din cadrul raionului, gestionezi stocurile în mod corect pentru a asigura prezența la raft a produselor astfel încât planul de vânzari să fie îndeplinit.
 
Lucrător comercial depozit - validator marfă
Full-Time, Platformă temperatură controlată Chiajna
În postul de lucrător comercial – validator marfă contribui la buna desfășurare a procesului logistic , prin verificarea cantitativă și calitativă a mărfii concesionate pentru magazine.
Asistent Achizitii NonFood
Full-Time, Brașov (Sediul Central)
Ca și Asistent Achiziții te vei ocupa de comunicarea cu furnizorii și cu colegii din magazine, vei actualiza datele referitoare la furnizori în sistem și vei participa la conceperea ofertelor speciale și a catalogului de reclamă.
Dorești să ni te alaturi?
Vezi toate posturile disponibile și fă următorul pas în cariera ta!

Ce ne face diferiți?

Suntem o companie multinațională.
Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului Transgourmet, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene: Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.
Investim în oameni.
Pentru a dezvolta evoluția personală și profesională am fondat „Universitatea Selgros”, unde fiecare angajat, indiferent de nivelul la care se află sau de poziția pe care o ocupă, poate beneficia de training-uri și cursuri de dezvoltare personalizate.
Punem pasiune în tot ceea ce facem.
Pasiunea Selgros reflectată în calitatea produselor și serviciilor oferite nu se oprește la nivel de magazin, ci merge mai departe inspirând oamenii cu care ia contact. Selgros este un loc în care îți poți trăi și dezvolta pasiunea.