Acasă Masterclasses

 

Masterclasses by Selgros

Suntem pe deplin dedicați gastronomiei și de aceea venim periodic în întâmpinarea pasiunii pentru gătit cu proiecte care să te inspire. Sesiunile de Masterclass, susținute de chefi renumiți, îți dezvăluie secretele care stau la baza preparatelor memorabile din restaurantele de fine dining.

Centru_Gastronomic-3_1.png

Galerie video

Descoperă tehnici moderne de gătire, folosirea corectă a ingredientelor și a
proceselor de pregătire, cât și moduri de prezentare a preparatelor pe farfurie.

Cea mai fragedă carne de vită: cum se gătește? 

Vită Stroganoff (Beef Stroganoff): rețetă simplă de vită cu sos

Cum se gătește carnea de vită corect? Prepararea cărnii de vită în doar 1 minut

Supă cremă cu ciuperci: rețetă simplă, delicioasă și rapidă 

Uită de clasica salată de boeuf - iată o rețetă diferită și atractivă!

Reteta rapidă de maioneză la blender (de post) | în doar 1 minut!

Cum se face maioneza de casă? Rețeta pas cu pas&ingrediente

Crap la cuptor umplut, cu lămâie și usturoi 

Cozonac fără frământare, rapid și simplu. Rețetă în 5 pași 

Sarmale în foi de varză roșie. Gata în 90 de minute! 

Rață cu sos de portocale la cuptor. Rețetă simplă în 3 pași 

Reducție de sos de portocale pentru rață | în doar 2 minute!

Vită Wellington: rețeta de mușchi de vită (Beef Wellington) 

Tartă cu mere gata în 60 de minute: rețetă simplă, savuroasă 

Cum se fac tortellini ? Rețetă delicioasă cu fructe de mare 

Ceapă murată, ciuperci murate și pere | Murături asortate 

Pizza de casă - Rețeta napoletana | Aluat ușor de făcut! 

Rețeta de găluște cu prune (GOMBOTI) | Cum se fac, în 3 pași 

3 idei de salate de vară gustoase: tabouleh, fattoush, mixtă

Risotto cu fructe de mare - Rețetă de te lingi pe degete!

Chifteluțe suedeze cu piure și dulceață | Rețetă rapidă, în 4 pasi

Dovlecei cu brânză la cuptor: Rețetă delicioasă

Rețete SOUS VIDE - Timp de gătire și 5 motive să ai un aparat de vidat

Paste umplute (ravioli) - Rețetă delicioasă făcută acasă!

Prepara și tu eclere! Ponturi pentru creme și coji de eclere

Orez prăjit cu creveti și legume - Cum îl prepari rapid, în 4 pași

Aperitive de Paști: 4 rețete pentru masa festivă

Paste cu ton preparate în casă – Încearcă o rețetă altfel, în 4 pași

Rețetă de tort diplomat cu fructe și blat de pișcoturi | Super arătos!

Rețetă de quiche cu spanac și somon • Super-ușor de gătit!

Cheesecake fără coacere cu mascarpone & Oreo: rețetă simplă, la rece! 

Friptură de vită la cuptor - 5 trucuri pentru a obține o carne fragedă

Ciorbă de văcuță cu legume – 4 ponturi pentru rețeta ardelenească

File de lavrac cu gulie, cu chef Cristian Dumitru

Masterclass cu Chef Cristian Dumitru - Lavrac în crustă cu roșii cherry confiate

Cotlet de porc fraged la cuptor, cu piure de cartofi | Rețetă ușoară

Tochitură de porc delicioasă: rețetă în 4 pași, cu mămăligă și cârnați

Rețeta cireșe flambate „Cherries Jubilee“

Trufe de tiramisu cu chef Alin Barabancea

Marsala Cuccina și Marsala Sweet, cu Sergiu Nedelea

Piept de porc gătit la cuptor cu sos Marsala și salată Capriciosa

Saramură de crap la grătar - Rețetă delicioasă, cu 4 ponturi

Somon la cuptor, cu legume | Ponturi pentru preparare rapidă

Mușchi de vită cu trufe acompaniat de gutui în sos de zmeură, cu lady chef Cornelia Ghișoi

Piept de pui cu trufe în mantie de semințe, cu lady chef Cornelia Ghișoi

Dorada cu spanac în lapte de cocos, cu  chef Cristian Dumitru

Doradă prăjita la tigaie cu puțin ulei | Rețetă de pește crocant, cu chef Cristian Dumitru

Ratatouille la cuptor din legume, gata în 6 pași simpli | Rețetă franțuzească