Acasă Masterclasses

 

Masterclasses by Selgros

Suntem pe deplin dedicați gastronomiei și de aceea venim periodic în întâmpinarea pasiunii pentru gătit cu proiecte care să te inspire. Sesiunile de Masterclass, susținute de chefi renumiți, îți dezvăluie secretele care stau la baza preparatelor memorabile din restaurantele de fine dining.

Centru_Gastronomic-3_1.png

GALERIE VIDEO

Descoperă tehnici moderne de gătire, folosirea corectă a ingredientelor și a
proceselor de pregătire, cât și moduri de prezentare a preparatelor pe farfurie.

Cea mai fragedă carne de vită: cum se gătește? 

Supă cremă cu ciuperci: rețeta simplă, delicioasă și rapidă 

Vită Stroganoff (Beef Stroganoff): rețeta simplă de vită cu sos

Uită de clasica salata de boeuf - o rețetă diferită și atractivă

Crap la cuptor umplut, cu lămâie și usturoi 

Cozonac fără frământare, rapid și simplu. Rețeta în 5 pași 

Sarmale în foi de varză roșie. Gata în 90 de minute 

Rață cu sos de portocale la cuptor. Rețeta simplă în 3 pași 

Vită Wellington: rețeta de mușchi de vită (Beef Wellington) 

Tartă cu mere gata în 60 de minute: rețetă simplă, savuroasă 

Cum se fac tortellini ? Rețetă delicioasă cu fructe de mare 

Ceapă murată, ciuperci murate și Pere | Murături asortate 

Pizza de casă - Rețeta napoletana | Aluat ușor de făcut! 

Rețeta de găluște cu prune (GOMBOTI) | Cum se fac, în 3 pași 

3 idei de salate de vară gustoase: tabouleh, fattoush, mixtă