Masterclasses by Selgros
Suntem pe deplin dedicați gastronomiei și de aceea venim periodic în întâmpinarea pasiunii pentru gătit cu proiecte care să te inspire. Sesiunile de Masterclass, susținute de chefi renumiți, îți dezvăluie secretele care stau la baza preparatelor memorabile din restaurantele de fine dining.

GALERIE VIDEO
Descoperă tehnici moderne de gătire, folosirea corectă a ingredientelor și a
proceselor de pregătire, cât și moduri de prezentare a preparatelor pe farfurie.
Cea mai fragedă carne de vită: cum se gătește?
Supă cremă cu ciuperci: rețeta simplă, delicioasă și rapidă
Vită Stroganoff (Beef Stroganoff): rețeta simplă de vită cu sos
Uită de clasica salata de boeuf - o rețetă diferită și atractivă
Crap la cuptor umplut, cu lămâie și usturoi
Cozonac fără frământare, rapid și simplu. Rețeta în 5 pași
Sarmale în foi de varză roșie. Gata în 90 de minute
Rață cu sos de portocale la cuptor. Rețeta simplă în 3 pași
Vită Wellington: rețeta de mușchi de vită (Beef Wellington)
Tartă cu mere gata în 60 de minute: rețetă simplă, savuroasă
Cum se fac tortellini ? Rețetă delicioasă cu fructe de mare
Ceapă murată, ciuperci murate și Pere | Murături asortate
Pizza de casă - Rețeta napoletana | Aluat ușor de făcut!
Rețeta de găluște cu prune (GOMBOTI) | Cum se fac, în 3 pași
3 idei de salate de vară gustoase: tabouleh, fattoush, mixtă