Acasă Blog Culinar Brioșe Cu Brânză

Brioșe cu brânză

Pasi de preparare

7

Ingrediente

150 g
biscuiți
60 g
unt
300 g
cremă de brânză sau brânză de vaci
2
ouă
20 g
făină
150 g
smântână pentru frișcă
1 linguriță
esență de vanilie

Mod de preparare

Este un desert lejer, o reinterpretare a celebrului cheesecake, la fel de rapid de realizat, dar și de consumat, mai ales alături de o cafea sau un ceai rece, aromat cu mentă

Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 160°C.

Pasul 2. Zdrobește biscuiții și amestecă-i cu untul topit.

Pasul 3. Pune în formele de brioșe această compoziție și aplatizeaz-o ușor cu degetele.

Pasul 4. Bate crema de brânză cu zahărul, ouăle, smântâna pentru frișcă, esența de vanilie și făina.

Pasul 5. Așază crema peste baza de biscuiți, distribuind-o uniform.

Pasul 6. Introdu formele la cuptor pentru 15 minute, apoi scoate-le și lasă-le la răcit.

Pasul 7. Înainte de servire, decorează-le după gust, cu fructe