Acasă Blog Culinar Cheesecake BIO

Cheesecake BIO

Pasi de preparare

5

Ingrediente

400 g
cremă de brânză
300 g
smântână
5
ouă
200 g
zahăr
zeama de la 2 lămâi
300 g
biscuiți digestivi
150 g
unt
1
esență de vanilie
ciocolată neagră
fructe pentru decor

Mod de preparare

  1. Se amestecă cu mixerul crema de brânză, smântâna, ouăle și zahărul. Se adaugă zeama de lămâie și esența de vanilie. 
  2. Biscuiții se mărunțesc (cu mâna sau cu un chopper) și se amestecă cu untul topit. 
  3. Se așază într-o tavă cu margini detașabile, unsă în prealabil cu unt. 
  4. Se toarnă compoziția lichidă în tavă și se dă la cuptor la 180ºC pentru aproximativ 45 de minute. 
  5. Se lasă la răcit și se decorează cu ciocolată topită și fructe proaspete.
     

La Selgros, credem că sănătatea ta este cea mai importantă. De aceea, îți oferim o gamă largă de produse bio, perfecte pentru a-ți menține corpul și mintea într-o stare optimă.

👉 Descoperă Gama Bio Aici! 👈