Acasă Blog Culinar Cheesecake Cu Fructe de Pădure Și Brânză de Vaci

Cheesecake cu fructe de pădure și brânză de vaci

Pasi de preparare

6

Ingrediente

300 g
biscuiți digestivi
150 g
unt
300 g
brânză de vaci
300 g
mascarpone
150 g
zahăr pudră
250 ml
frișcă lichidă
coaja unei lămâi bio, rasă
300 g
zmeură, plus câteva pentru decor
100 g
zahăr
4
foi de gelatină
200 g
căpșuni
200 g
mure
2
linguri de fistic, tocat

Mod de preparare

Pentru această rețetă cheesecake cu fructe de pădure și brânză de vaci, folosește și nuci, pentru o notă crocantă.

Nu ezita să încerci această rețetă savuroasă, iar daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!

Pasul 1. Sfărâmă biscuiții și amestecă-i cu untul topit. Pune amestecul într-o tavă cu bază detașabilă și tasează-l. Dă tava la frigider pentru o jumătate de oră.

Pasul 2. Amestecă brânză de vaci cu mascarpone, zahărul pudră și coaja de lămâie.

Pasul 3. Mixează smântâna pentru a prepara frișcă, pe care o vei încorpora în crema de brânză.

Pasul 4. Întinde crema peste baza de biscuiți.

Pasul 5. Prepară gelatina de zmeură, amestecând fructele cu zahăr, pe foc.

Pasul 6. După ce s-a încălzit, adaugă gelatina înmuiată în prealabil în apă rece. Ia de pe foc, lasă la răcit și apoi toarnă totul peste prăjitură.

Lasă cheesecake-ul la răcit peste noapte, iar, la servire, decorează cu restul de fructe proaspete și fistic.