Acasă Blog Culinar Cheesecake Fără Coacere Cu Mascarpone

Cheesecake fără coacere cu mascarpone

Pasi de preparare

6

Ingrediente

250 g
mascarpone
250 g
ricotta
300 g
fursecuri cu unt
200 g
afine
200 g
zmeură
180 g
zahăr pudră
150 g
unt

Mod de preparare

Cele mai bune ingrediente pentru această rețetă de cheesecake fără coacere cu mascarpone se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile.

Pasul 1. Zdrobește fursecurile, amestecă-le cu untul topit și pune totul într-o tavă cu baza detașabilă, pe care în prealabil ai căptușit-o cu hârtie de copt. Dă tava pentru 30 de minute la frigider.

Pasul 2. Într-un bol, mixează ricotta, mascarpone și 130 de grame de zahăr pudră.

Pasul 3. Scoate tava din frigider, pune crema de brânză peste biscuiți, apoi dă din nou tava la rece, pentru două ore.

Pasul 4. Spală fructele, lasă deoparte o mână din ele, pentru decor, iar pe celelalte pune-le într-o cratiță cu zahărul rămas și fierbe totul timp de 5 minute.

Pasul 5. Lasă sosul de fructe la răcit, după care toarnă-l peste prăjitură.

Pasul 6. Lasă tava la frigider pentru câteva ore înainte de a o servi, decorată cu fructele rămase.