Acasă Blog Culinar Chili Con Carne Rapid

Chili con carne rapid

Pasi de preparare

8

Ingrediente

500 g
carne tocată de vită
250 g
fasole roșie fiartă din conservă
200 g
porumb fiert
250 g
pulpă de roșii tocată
2
cepe
1
cățel de usturoi
1
ardei iute proaspăt
1 linguriță
amestec de condimente pentru chili
2 linguri
ulei
sare (după gust)
piper (după gust)

Mod de preparare

Pentru o versiune mai rapidă de chili con carne, folosește fasole fiartă din conservă pe care o clătești și o scurgi. Adaug-o în tigaie cu 10 minute, înainte de final, în același timp cu porumbul.

Nu ezita să încerci această rețetă de chili con carne rapid, iar daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!

Pasul 1. Încinge uleiul într-o cratiță mare.

Pasul 2. Toacă ceapa și usturoiul și rumenește-le timp de 2 minute la foc mic.

Pasul 3. Adaugă carnea de vită tocată și rumenește-o timp de 3-4 minute la foc mare, amestecând continuu.

Pasul 4. Adaugă amestecul de condimente și ardeiul iute tocat, apoi pulpa de roșii, sare și piper.

Pasul 5. Acoperă cratița cu un capac și fierbe totul timp de 15 minute la foc mic.

Pasul 6. Clătește și scurge fasolea și porumbul și adaugă-le în tigaie.

Pasul 7. Amestecă totul bine și mai lasă la gătit timp de 10 minute fără a acoperi cratița.

Pasul 8. Servește chili con carne fierbinte alături de orez fiert.