Acasă Blog Culinar Coaste de Miel Caramelizate

Coaste de miel caramelizate

Pasi de preparare

8

Ingrediente

12
cotlete de miel
2 fire
de busuioc
2 fire
de pătrunjel
2 fire
de asmățui
2
crenguțe de cimbru
3 linguri
miere
6 linguri
ulei
sare, piper

Mod de preparare

Răsfață-ți familia și prietenii cu aceste cotlete de miel sau de berbecuț caramelizate. 

Nu ezita să încerci această rețetă atât de simplă și delicioasă, iar daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!

Pasul 1. Spală, usucă și toacă ierburile. 

Pasul 2. Amestecă uleiul, mierea și verdețurile. 

Pasul 3. Adaugă sare și piper. 

Pasul 4. Pune cotletele într-un vas, stropește-le cu sosul de miere și verdețuri și lasă carnea la marinat 30 de minute, întorcând cotletele regulat. 

Pasul 5. Preîncălzește cuptorul la 210°C. 

Pasul 6. Acoperă tava cu folie de aluminiu și așază cotletele în tavă. 

Pasul 7. Dă la cuptor și gătește-le timp de 20 de minute, ungând cotletele în mod regulat și întorcându-le la jumătatea gătitului. 

Pasul 8. Servește cotletele imediat ce sunt scoase din cuptor, cu o garnitură la alegere.