Ingrediente
Mod de preparare
Cele mai bune ingrediente pentru această rețetă gnocchi cu sos roșu se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile.
Pasul 1. Fierbe gnocchi în apă clocotită cu sare, iar, când se ridică la suprafață, scurge-i și pune-i într-o tavă de copt pe care ai uns-o în prealabil cu ulei.
Pasul 2. Prepară sosul de roșii: rumenește ceapa tocată în unt, pune piureul de roșii și adaugă apa fierbinte, usturoiul tocat, dafinul, cimbru, sarea și piperul.
Pasul 3. Lasă sosul să fiarbă 15 minute, până se îngroașă.
Pasul 4. Toarnă sosul de roșii peste gnocchi și presară brânză rasă.
Pasul 5. Preîncălzește cuptorul la 240°C.
Pasul 6. Pune tava cu gnocchi la cuptor și lasă la gratinat 20 de minute.
Pasul 7. Servește gnocchi cu sos roșu fierbinți, eventual alături de o salată verde cu sos vinegretă.